Stiri

Primele zvonuri despre Xiaomi Mi 7

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa ce in aprilie a lansat oficial flagshipul Xiaomi Mi 6, producatorul chinez pregateste pentru primul trimestru al anului viitor viitorul varf de gama, Xiaomi Mi 7. Zvonurile legate de acest viitor device incep sa devina tot mai agresive de la o saptamana la alta, iar noutatile mai mult sau mai putin oficiale sunt destul de numeroase.

Xiaomi Mi 7 cu Snapdragon 845?!

Un insider din industrie a dezvaluit pe Weibo ce pregateste compania chineza pentru acest nou terminal Se pare ca dispozitivul va fi echipat cu viitorul chipset de top al celor de la Qualcomm, Snapdragon 845.

Dar asta nu e tot! Xiaomi Mi 7 va avea un ecran de 6 inch de tip OLED via Samsung. Compania chineza va apela la cel mai mare producator din Asia pentru panelul viitoarei sale nave amiral.

Primele zvonuri despre Xiaomi Mi 7

Nu se stie exact cand va lansat Xiaomi succesorul lui Mi 6, dar stim ca in aprilie 2015 si aprilie 2016 producatorul a prezentat Xiaomi Mi 5 si Xiaomi Mi 6. Sunt sanse sa vedem noul Xiaomi Mi 7 sa fie lansat chiar in luna ianuarie a anului viitor, dar la fel de mari sunt sansele sa-l vedem si in martie. De altfel, se zvoneste ca viitoarele varfuri de gama de la Samsung si LG, Samsung Galaxy S9 si LG G7 vor debuta foarte devreme in 2018.

Pe de alta parte, zvonurile privitoare la specificatii se inmultesc, iar indiciile conduc catre un Xiaomi Mi 7 cu doua versiuni diferite: 6GB memorie RAM si 8 GB memorie RAM. La fel ca si la modelul Mi 6, Xiaomi Mi 7 va avea camera foto duala cu unghiuri largi de vizualizare. Cel mai probabil, in materie de design, Xiaomi va merge in continuare pe ceramica si sticla.

Display-ul, asa cum mentionam anterior, va fi unul urias (cel putin asa se pare) si va fi de tip full screen, ceea ce inseamna ca Xiaomi nu va plasa de aceasta data butonul Home pe muchia de jos si deci, nici scannerul de amprenta. Nu este exclusa varianta ca Xiaomi Mi 7 sa aiba un senzor de amprenta inclus in ecran.

Momentan, toate aceste informatii sunt la nivel de zvon, astfel ca ele trebuie tratate ca atare. Cei de la The Leaker, sursa acestor „scurgeri” ne indeamna de altfel sa procedam intocmai.

Summary
Primele zvonuri despre Xiaomi Mi 7
Article Name
Primele zvonuri despre Xiaomi Mi 7
Description
In presa asiatica incep sa apara primele zvonuri despre Xiaomi Mi 7, terminal care va fi echipat cu procesor Snapdragon 845