Stiri

Primele specificații pentru Vivo Y76 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Companiile care produc telefoane mobile inteligente în China sunt pe cai mari. Aflăm că cei de la Vivo sunt gata să mai lanseze o nouă variantă din seria Y, completându-și astfel portofoliul cu un nou handset atractiv ca preț și specificații. Astfel, Vivo este pregătit să lanseze încă un smartphone din seria Y într-o lansare care va avea loc în Malaezia. Este vorba despre noul smartphone Vivo Y76 5G despre care vom discuta și noi în continuare.

Primele specificații pentru Vivo Y76 5G

Compania a lansat recent și Vivo Y76s în China cu procesorul MediaTek Dimensity 810. În ceea ce privește Y76 5G, smartphone-ul va fi lansat pe 23 noiembrie în Malaezia.

Evenimentul virtual de lansare va fi găzduit pe 23 noiembrie, la 20.30, ora locală. Evenimentul va fi transmis în direct de Vivo Malaysia pe canalele sale de socializare. Telefonul va intra în vânzare în țară prin site-uri de comerț electronic, inclusiv Lazada și Shopee.

Designul Vivo Y76 5G se preconizează că va avea o crestătură în stil picătură de apă (waterdrop) în față și o configurație de cameră triplă în spate într-o matrice dreptunghiulară de camere. Această configurație va include un senzor primar de 50 de megapixeli, un shooter portret de 2 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. Randările pentru smartphone au fost, de asemenea, divulgate de tipsterul @Sudhanshu1414 pe Twitter.

Aceste relatări arată identic cu ceea ce producătorul a lăsat să se înțeleagă că va fi configurația noului device. Potrivit sursei citate, acestea ar urma să fie specificațiile cheie pentru noul model Vivo Y76 5G:

Specificații cheie pentru Vivo Y76 5G

Display: 6.58-inch, 2400×1080 pixels resolution, IPS LCD, 60Hz refresh rate
Processor: MediaTek Dimensity 700
RAM, Storage: 8GB (with 4GB Extended RAM), 128GB
Rear Camera: 50-megapixel primary camera + 2-megapixel macro sensor + 2-megapixel portrait sensor
Front Camera: 16-megapixel sensor
Battery: 4,100mAh, 44W fast charging
Software: FunTouchOS 11.1 based on Android 11
Additionals: Side-mounted Fingerprint Sensor, 3.5mm headphone jack

Etichete:

Vivo Y76 5G