Stiri

Primele informații despre Motorola Edge. Specificatii tehnice și detalii înainte de lansarea pe piață

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Cei de la Motorola sunt gata sa-și lanseze noua serie Edge. Se pare ca evenimentul va avea loc in aceasta luna, in cadrul unei conferinte ceva mai ample, care va purta denumirea de ”Motorola Flagship Launch E-vent”.

Un joc de cuvinte, care trădează chiar denumirea viitoarelor telefoane ale gamei, care așa cum spuneam, se vor chema Edge. Este vorba despre două smartphone-uri, care cel mai probabil vor purta denumirile de Motorola Edge și Motorola Edge Plus.

Intre timp, Motorola Edge, smartphone cu capacitate 5G si-a facut deja aparitia în baza de date a site-ului GeekBench, astfel că putem să aruncăm si noi o privire peste specificatiile sale tehnice.

Motorola Edge specificatii tehnice si primele informatii oficiale inainte de lansarea pe piață

Conform listării de pe site-ul oficial GeekBench, noul Motorola Edge este capabil de conectivitate 5G, un detaliu care apropie acest telefon de solicitările pieței moderne.

Se pare ca el va fi echipat de noul chipset de la Qualcomm, modelul Snapdragon 765G. Acest nou procesor include modemul Snapdragon X52 pentru suport 5G, modem care ofera suport pentru tehnologia 5G mmWave si Sub-6 Ghz, dar si pentru modurile SA/NSA, FDD si TDD. In esenta, vorbim despre un chipset cu opt nuclee la bord, care atinge o viteza maxima de 2.4Ghz.

Platforma este completata de o memorie RAM de 6GB. Ne asteptam ca la modelul Edge Plus de la Motorola, procesorul să fie Snapdragon 865. Qualcomm Snapdragon 865 este succesorul oficial al modelelor Snapdragon 855 si Snapdragon 855 Plus, chipset-uri care au fost introduse anul trecut sau inceputul acestui an. El include noul nucleu CPU Kryo 585, care aduce o imbunatatire de pana la 25% la nivel de performanta pe acest procesor, iar noua placa video Qualcomm Adreno 650 GPU are o viteza cu pana la 25% mai buna la nivel de performanta comparativ cu generatiile anterioare. Noul device va suporta conectivitate 5G standalone (5A) dar si non-standalone (NSA).

Din punct de vedere software, noul Motorola Edge 5G va rula se pare din fabrica Android 10, proaspăt scos din cutie. Conform rezultatelor oficiale de pe site-ul GeekBench, noul device a obținut următoarele scoruri: 505 puncte in testul single core și 1410 puncte în testele de performanță multi-core.

Motorola Edge va fi o variantă ceva mai puțin potentă a Motorola Edge Plus. Este de așteptat să vină cu afișaj OLED de 6,67 inci cu perforare, și cu rezoluție Full HD Plus. Telefonul va avea un sistem triplu de camere cu senzor primar de 64 de megapixeli, senzor ultrawide de 16 megapixeli și senzor de 8 megapixeli. Va avea o cameră frontală de 25 megapixeli. Edge va fi susținut de o baterie de 4.500mAh, care probabil că va beneficia de tehnologie de încărcare rapidă. De altfel, printre celelalte caracteristici la care specialiștii se așteaptă să fie disponibile pe Edge includ suport de încărcare rapidă, cititor de amprente digitale, difuzoare duale, NFC, jack audio de 3.5 mm și USB-C.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Motorola Edge