Stiri

Primele imagini cu Moto E5: specificatii asteptate si data de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Moto E4 a fost lansat in iunie 2017, astfel ca mai sunt probabil cateva luni pana la lansarea oficiala a succesorului acestui dispozitiv, detinut de Lenovo si Motorola. Si totusi, la iveala ies primele informatii legate de Motorola Moto E5. Cei de la MySmartPrice ofera cateva imagini in exclusivitate cu un device care se presupune ca este viitorul Moto E5 pe culoarea Gold.

Moto E5 specificatii si optiuni asteptate

Judecand dupa imaginile postate de site-ul respectiv, se pare ca Motorola va renunta pe noul Moto E5 la scannerul de amprente frontal. Probabil ca acesta va fi mutat pe partea din spate a telefonului, eventual chiar inclus in interiorul siglei Motorola.

Moto E5

Butoanele On-Screen vor gestiona navigarea prin intermediul interfatei in timp ce blit-ul cu LED va ajuta camera frontala a dispozitivului, la fel ca si in cazul predecesorului sau. Observam de asemenea ca butonul de volum si cel de alimentare sunt plasate in partea dreapta, iar vestea proasta pare sa fie faptul ca Moto E5 nu va face saltul spre portul USB de tip C, urmand a se baza in continuare pe microUSB.

Raportandu-ne din nou la ceea ce vedem, ne putem astepta la un ecran de 5-inch in diagonala, iar daca pozele se vor demonstra a fi reale, se pare ca Motorola nu face saltul spre afisajul 18:9 pe acest device.

Dubiile in privinta procesorului sunt mari doar daca intram in detalii legate de model, dar producatorul va fi aproape sigur, MediaTek. Ne-am bucura sa fie altfel si Lenovo plus Motorola sa aleaga un Snapdragon, pentru ca ar fi chiar interesant de vazut cum ruleaza un astfel de dispozitiv cu un chipset Qualcomm mai puternic si mai economic la bord.

De pe viitorul Moto E5 nu va lipsit optiunea dual SIM, precum nici caracateristici importante precum GPS cu A-GPS si Glonass, Wi-Fi, bluetooth sau portul de 3.5mm pentru casti. Acesta din urma ar urma sa fie plasat in partea de sus a terminalului.

Cand va fi lansat Moto E5?

Daca este sa dam crezare informatiilor oferite de MySmartPrice, E5 va fi lansat pe 3 aprilie, ceea ce ar insemna ca device-ul vede lumina zilei mai devreme decat predecesorul sau din 2017. Ne asteptam la preturi intre 120 si 150 de dolari pentru acest telefon, care aproape sigur va fi urmat de modele ca Moto E5 Play si Moto E5 Plus. Vom reveni cu alte detalii pe parcurs.

sursa: MySmartPrice

Summary
Primele imagini cu Moto E5: specificatii asteptate si data de lansare
Article Name
Primele imagini cu Moto E5: specificatii asteptate si data de lansare
Description
Moto E5 apare in primele randari in debutul acestui an: imagini, posibile specificatii tehnice si posibila data de lansare, gasiti aici
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo