Stiri

Primele imagini cu posibilul iPhone 8, flagshipul Apple in 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Desi este asteptat sa fie lansat in septembrie, zvonurile despre iPhone 8 incep sa se intensifice inca din aceasta perioada a anului. Deloc intamplatoare aceasta avalansa de speculatii, pentru ca viitorul varf de gama al companiei Apple se anunta a fi un terminal de cel mai inalt nivel. Apple sartbatoreste in 2017, zece ani de la aparitia primului device de acest tip, astfel ca si-a propus sa transforme evenimentul intr-o adevarata sarbatoare. Si nu doar la nivel de spectacol ci si la nivelul detaliilor noului sau flagship.

iPhone 8: primele imagini sau informatii false?

Nu se stie inca exact cum va arata noul iPhone 8, astfel ca aceste informatii preluate de presa britanica au oarecare rezerve in acuratetea lor. Conform unui celebru designer, iPhone 8 va avea margini curbate si va fi lipsit de butonul home. Smartphone-ul va fi in mod sigur cat mai subtire posibil, un detaliu la care compania californiana tine de regula foarte mult. In 2017 este de asteptat ca specialistii Apple sa mai umble putin la aceste detalii si sa „subtieze” si mai mult noul flagship al companiei.

Iphone 8, fara buton home?

Iphone 8, fara buton home?

Philipinezul Imran Taylor, expert in domeniu si designer de profil a oferit aceste detalii si a conceput pozele prezentate si de cotidianul The Sun conform informatiilor sale. Imran Taylor considera ca Apple „va readuce in prim plan designul classic al iPhone 4 oferind astfel utilizatorilor sticla pe partea din fata si o noua constructie revolutionara pe spate dintr-un metal lichid fara precedent”. Imaginile prelucrate de Imrab dezvaluie un iPhone 8 cu margini curbate si un sistem interesat de doua camere care vor permite conform aceleiasi surse un zoom exceptional din unghiuri dificile.

Fara indoiala, iPhone 8 va fi foarte subtire

Fara indoiala, iPhone 8 va fi foarte subtire

Agenda iPhone 8

Agenda iPhone 8

Apple nu a oferit inca niciun detaliu asupra denumirii pe care o va purta iPhone 8, insa presa britanica speculeaza ca denumirea pe care noul flagship o va primi va fi iPhone X. Stim ca suna ciudat, dar este o confirmare a despartirii de denumirile clasice ale companiei californiene exact intr-un an aniversar. Analistul Timothy Arcuri de la Cowen and Company confirma aceasta informatie: „Este o denumire des vehiculata si se pare ca informatiile nu sunt deloc false. iPhone X are chiar sens, pentru ca reprezinta pe de o parte statusul extraordinar si amploarea uluitoare pe care a luat-o compania de la primul smartphone lansat de Steve Jobs acum 10 ani, dar in acelasi timp X-ul reprezinta pe de alta parte reprezentatia cifrei romane „10” adica exact aniversarea Apple”. Exista de asemenea surse care sustin ca Apple iPhone 8 va beneficia de scanner pe baza de laser, ceea ce inseamna ca cel care va intra in posesia telefonului il va putea accesa prin acces facial, detaliu de asemenea fara precedent pentru un smartphone la aceasta ora.

Noul iPhone 8?

Noul iPhone 8?

Ramane de vazut cat de corecte sunt aceste informatii despre viitorul flagship al companiei californiene. Noi vom reveni cu informatii de fiecare data cand le vom avea la dispozitie. Pana atunci va invitam sa aruncati o privire peste cele mai noi accesorii destinate terminalelor Apple pe site-ul nostru precum si pe ultimele huse iPhone 8 si folii de protectie iPhone 8 pe care le-am adus in Romania.

 

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes