Stiri

Primele imagini cu Honor 30S. Ce specificatii are si cum arata noul device

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Honor va lansa in curand pe piata modelul Honor 30S. Multumita celor de la XDA Developers, putem arunca deja o privire peste formatul si designul viitorului smartphone al companiei. Iata cum arata Honor 30S si care sunt speficatiile tehnice la care ne putem astepta din partea sa.

Imagini si specificatii tehnice Honor 30S

Sub-brandul celor de la Huawei, Honor, pregateste lansarea oficiala a modelului 30S, cel mai nou smartphone din zona mid-range, pe care compania il va lansa in urmatoarea perioada.

Multumita celor de la XDA Developers, putem arunca o prima privire asupra noului model, pe culoarea portocaliu. Așa arata device-ul, care in spoilerul celor de la XDA este prezent si pe culoarea alba.

Presupusul Honor 30S ne confirma momentan ca are patru camere pe partea din spate.

De altfel, o informatie precedenta oferita de celebrul site GSMArena ne-a adus la cunostinta zilele trecute acest aspect. Brandul pregateste intr-adevar un device din zona mid-range, care va avea patru camere pe partea sa din spate.

Datorita unei certificari primite in Asia (certificarea 3C) putem afla si alte specificatii tehnice pe care le va aduce Honor 30S.

Astfel, device-ul va avea la bord un procesor extrem de puternic pentru acest segment de piata. Este vorba despre chipsetul HiSilicon Kirin 820, un chipset care il transforma pe Honor 30S intr-un mid-range de cel mai inalt nivel. Noul device va avea conectivitate 5G la bord, ceea ce il face sa devina unul dintre primele telefoane ale companiei Honor cu aceasta optiune atat de moderna, si atat de interesanta.

Designul telefonului pare inspirat de la Honor V30, in special pe partea foto, acolo unde sistemul modular, descrie formula celor patru camere. Flagship-ul avea insa doar trei camere pe spate, iar mai toate informatiile converg catre ideea ca device-ul mid-range va avea nu mai putin de patru camere foto pe spate.

Noul telefon al companiei beneficiaza si de cea mai noua tehnologie de incarcare rapida de la Honor, una la 40W. Este un plus considerabil pe care il primeste un telefon din segmentul median. Conform specificatiilor vehiculate, dar si celor confirmate partial, Honor 30S va beneficia de un scanner de amprente montat pe partea sa laterala, care va actiona simultan si ca buton de pornire al device-ului.

Nu se cunosc alte detalii si date despre Honor 30S. Stim ca terminalul va fi disponibil in schimb pe mai multe culori, printre care portocaliu si alb. In ceea ce priveste pretul pentru care ne vom putea procura acest telefon, XDA Developers avanseaza sume cuprinse intr 350 de dolari si 400 de dolari. Ar fi un pret destul de corect pentru un telefon puternic din segmentul mediu, care in plus beneficiaza de un procesor puternic si mai ales de conectivitate 5G, un detaliu mai putin obisnuit in prezent pentru un telefon mid-range.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 30S