Stiri

Primele detalii neoficiale despre Sony Xperia 1, Sony Xperia 10 și Xperia 10 Plus

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Sony e gata să lanseze oficial pe piață un super telefon. Noul Sony Xperia 1 este gata de lansarea oficială, iar prin intermediul leaker-ului Evan Blass, aflăm și noi primele detalii (ne)oficiale legate de acest terminal. Pe lângă acest device, Sony pregătește și Sony Xperia 10 și  Xperia 10 Plus. Avem detalii despre aceste handset-uri în cele ce urmează.

Specificatii și detalii neoficiale Sony Xperia 1

Pe lângă Sony Xperia 1, producătorul japonez va lansa la Mobile World Congress din acest an și modelele Sony Xperia 10 și Sony Xperia 10 Plus, telefoane care au ajuns de asemenea în mediul online.

Evan Blass oferă și primele informații despre noul Xperia 1. Device-ul va avea un setup triplu pe camera sa principală. Panoul frontal va avea conform sursei citate un aspect modern în format 21:9. Partea de sus a noului device va găzdui camera frontală a telefonului, în timp ce în partea dreaptă, device-ul va beneficia de butoanele pentru volum.

Tot în partea din lateral,  Xperia 1 propune un senzor de amprente, dar și butonul power on/off plus un extra key. Randarea susține că noul dispozitiv al producătorului japonez va fi disponibil pe culoarea mov.

Detalii despre Sony Xperia 10 și 10 Plus

Pe de altă parte, noile Sony Xperia 10 și 10 Plus vor avea de asemenea panel-uri în format 21:9. Setup-ul foto de această dată va fi unul dual.

Și la aceste doua device-uri, vor avea în partea dreaptă butonul power on/off, senzorul de amprente și butoanele de volum.

De precizat că aceste doua telefoane care poartă generic numele Sony Xperia 10 și Sony Xperia 10 Plus vor fi denumite probabil Sony Xperia XA3 și Sony Xperia XA3 Plus.

Xperia 10 va costa conform altor randări 350 de euro, în timp ce Xperia 10 Plus va avea ca preț de pornire suma de 430 de euro. Ecranul de pe  Xperia 10 va avea 6-inch in diagonală și o rezoluție 2560 x 1080 pixeli. Ambele terminale vor avea procesoare octa core Snapdragon 630 cu viteză maximă de 2.2 ghz. Placa video asociată procesorului folosi va fi Adreno 508 GPU

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia 1