Stiri

Primele detalii despre Umidigi One

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Umidigi One, primele detalii » » Continua sarabanda lansarii de telefoane care imprumuta din design-ul brevetat de Apple pentru iPhone X. Recent, analizam o mare parte dintre aceste terminale lansate in ultima perioada, telefoane pe care le denumeam generic, replici de iPhone X. Chiar daca unele sunt, chiar daca altele doar imprumuta elemente de design, trendul este unul clar.

Umidigi One

Umidigi One

Ei bine, Umidigi One, viitorul smartphone bezel-less al companiei Umidigi, merge si el, la acelasi „frizer” ca si iPhone X. Device-ul va avea acelasi „breton” pe partea din fata, vestitul „top notch” despre care v-am scris si noi in repetate randuri.

Umidigi One specificatii tehnice si aspect

S-au facut trei ani de cand ati putut citi primele articole pe #blog #catmobile despre compania Umidigi. La inceput, va prezentam telefoanele denumit Umi, pana la „unificarea” dintre Umi si Digi (a nu se confunda cu operatorul din Romania, detinut de RCS&RDS), care a dat nastere numelui Umidigi.

Anul trecut, telefoane precum Umidigi Crystal, Umidigi Z1 si Z1 Pro, dar mai ales excelentul Umidigi S2 Pro au lasat o impresie excelenta pe piata. Anul acesta, compania incepe in forta si lanseaza noul Umidigi One.

Da, viitorul device al producatorului chinez seamana foarte tare cu un iPhone X, dar acest lucru nu trebuie interpretat in sens negativ. Din primele imagini aparute in mediul online si puse la dispozitie chiar de catre producator, observam ca One de la Umidigi are senzoruld e amprente in partea laterala, fiind intergrat in butonul on/off.

Umidigi One (1)

Umidigi One are senzorul de amprente integrat in butonul on/off din dreapta

Acest nou device surprinde foarte placut pentru ca este primul telefon al producatorului care va intra inclusiv pe piata din Statele Unite ale Americii si Canada. Ba chiar, Slashgear sustine ca Umidigi One va fi disponibil si in tari precum Australia sau India, ceea ce din nou, va fi o premiera.

Umidigi One are inca un plus considerabil: terminalul va oferi posibilitatea utilizatori de a incarca rapid, prin wireless (5V/15 watt), device-ul.

Umidigi One (2)

Un aspect asemanator cu iPhone X

Ecranul „va fi unul spectaculos” sustine publicatia China Gadget. Este vorba despre un LCD single-layer display „construit” de SHARP, cu margini laterale foarte subtiri, format 19:9 si diagonala de 5.9 inch. Slashgear explica faptul ca raportul ecran-corp al acestui dispozitiv ajunge la 90%. Nu se cunoaste rezolutia ecranului, dar speram sa fie Full HD.

Fata de alte terminale Umidigi, acest model „One” se anunta a fi unul mult mai „user – friendly”. Conform companiei, acest device a primit deja certificarile CE si FCC, o confirmare a faptului ca device-ul va fi disponibil in Statele Unite.

Umidigi One (3)

Putem doar banui ce procesor va avea device-ul, dar aproape sigur va fi vorba despre o platforma MediaTek, cel mai probabil Helio P30. Nu este insa exclusa nici includerea noului Helio P60, ceea ce ar fi o surpriza foarte placuta. Presa chineza insista ca device-ul va avea 4 GB memorie RAM, cu toate ca anumite surse ne anunta ca este posibila si aparitia unei versiuni de 6GB RAM.

Pacat ca cei de la Umidigi nu ofera suficient de multe detalii despre specificatiile produsului, care ne-ar fi interesat mult mai mult. Se observa ca Umidigi One va avea o camera duala pe spate asezata, la fel ca pe iPhone X, in format vertical.

GizChina sustine ca telefonul va avea inclusiv recunoastere faciala pe camera sa frontala marca Sony, insa este singura sursa care precizeaza o astfel de informatie, astfel ca va invitam sa o tratati cu rezervele de rigoare. Vom reveni cu amanunte despre acest smartphone in perioada urmatoare.

Summary
 Primele detalii despre Umidigi One
Article Name
Primele detalii despre Umidigi One
Description
Noul Umidigi One va avea ecran 19:9 cu diagonala mare, procesor MediaTek, incarcare wireless si un pret destul de rezonabil
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo