Stiri

Primele detalii despre Samsung Galaxy A8s. Cum va arata noul smartphone al sud-coreenilor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Samsung Electronics pregateste lansarea telefonului Samsung Galaxy A8s. Noul device are un super ecran All Screen pe care cel mai mare producator din Asia se pare ca il va denumi Infinity-O.

In cadrul recentei conferinte Samsung Developers Conference (SDC) compania din Coreea de Sud a confirmat aceasta informatie. Se pare ca device-ul are o caracteristica speciala pe ecran. O publicatie germana a venit cu ultimele randari legate de acest telefon.

Primele randari Samsung Galaxy A8s

Noul smartphone al companiei Samsung Electronics este echipat cu un ecran spectaculos, ale carui margini sunt foarte subtiri. Mai putin partea de jos a telefonului, singura care pare sa fie ceva mai groasa. Detaliul cel mai interesant de pe Samsung Galaxy A8s este „gaura” din ecran, cea care gazduieste de altfel si camera selfie a telefonului.

Ea este plasata undeva in partea din stanga sus. Noul display permite smartphone-ului Samsung Galaxy A8s sa aiba un raport ecran-corp mai mare de 90%, ceea ce suna impresionant.

Partea din spate a dispozitivului este dominata de un modul foto triplu, asociat cu un LED Flash foarte util. Evident, numele brandului nu lipseste de pe spatele smartphone-ului, fiind plasat exact sub scannerul de amprente. Foarte probabil, spatele acestui telefon este unul din sticla, iar detaliile premium sunt destul de usor observabile.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy A8s

Din pacate, pentru moment, lipsesc detaliile legate de configuratia device-ului. Sigur, presa chineza speculeaza si la acest capitol, dar momentan, orice informatie legata de configuratia interna a lui Samsung Galaxy A8s este o simpla speculatie.

Se pare totusi ca device-ul va fi echipat de noul procesor Snapdragon 710 de la Qualcomm, iar acest chipset va fi cuplat cu o memorie RAM de 6GB. In acest context, capacitatea de stocare a datelor va fi una mare, de 128 GB.

Data de lansare a smartphone-ului ramane de asemenea o necunoscuta, dar site-ul GizmoChina.com sustine ca Samsung Galaxy A8s va fi lansat inainte de seria Galaxy S10 a producatorului.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A8s