Stiri

Primele detalii despre Moto G7: cum va arata device-ul si ce noutati aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Motorola lucreaza deja la inlocuitorul lui Moto G6, telefon lansat in luna iunie a acestui an. Dupa cum stim, seria G de la Motorola este un best-selling line pentru producator, iar subdivizia celor de la Lenovo anunta imbunatatiri pentru noua serie, care va debuta cu smartphone-ul Moto G7.

Noul aspect al Moto G7

Compania detinuta de cei de la Lenovo pregateste urmatorul line-up care se doreste a fi, de asemenea unul de succes. Si se pare ca seria G a companiei Motorola va sosi mai devreme decat ne asteptam. In presa de specialitate au aparut deja primele randari ale Moto G7, telefonul care va deschide noua serie. Alaturi de el, vor sosi se pare Moto G7 Plus, dar si Moto G7 Power.

Chiar daca specificatiile noului Moto G7 raman inca sub semnul intrebarii, prin intermediul presei din China si al leaker-ilor in materie, avem sansa sa aruncam o prima privire peste aspectul viitorului Moto G7.

Moto G7 (2)

Inca de la prima vedere, pare destul de evident faptul ca Motorola se pregateste sa-si imbrace seria in haine noi. Chiar de gala, ar spune unii, pentru ca seria Moto trece la un ecran de tip „picatura” si castiga foarte mult la capitolul raport ecran-corp.

Multumita aspectului modern 18:9 si al decupajului de tip waterdrop, Moto G7 va avea un screen-to-body ratio mult mai bun decat Moto G6. Tinand totusi cont ca vorbim despre o versiune de baza a seriei, observam si faptul ca Moto G7 are o „barbie” destul de groasa, ceea ce probabil nu se va mai intampla pe celelalte terminale din serie.

Moto G7

Motorola G7

Spatele este atractiv, cel putin din punctul meu de vedere. Si asta pentru ca urmeaza pasii Moto X4 si aduce sticla curbata 3D. Avem o prima privire de ansamblu si asupra sectorului foto, iar camera principala este clar una duala. Sub camera, se observa senzorul de amprente, peste care compania a tinut sa-si graveze logo-ul.

In partea de jos, G7 de la Motorola are portul USB de tip C (veste buna), mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri (da, Motorola nu renunta la ea) si un difuzor de tip grill. Butoanele pentru volum si power sunt in partea dreapta a dispozitivului. Conform presei din China, Moto G7 are o grosime de 8 milimetri si o inlatime de 156 milimetri.

Posibile specificatii tehnice Moto G7

La capitolul configuratie interna, primele zvonuri credibilizeaza ideea ca G7 va avea un ecran cu diagonala de 6 -inch si rezolutie Full HD Plus, un procesor Snapdragon si o memorie RAM de 4 sau 6 GB.

Capacitatea de stocare a datelor va fi de 64 GB, in timp ce senzorii de pe spate, dedicati camerei foto principale, vor avea rezolutii de 16 si 5 megapixeli. Camera pentru selfie-uri pare sa fie una de 12 megapixeli. Bateria de 3.500 de miliamperi si sistemul de operare Android 9.0 Pie in versiune stock vor completa peisajul tehnologic din jurul Moto G7.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G7