Reviews

Filmul Pretty Guardian Sailor Moon Eternal online subtitrat în limba română pe Netflix

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Pentru prima dată când un film al francizei Sailor Moon este lansat în afara Japoniei. Producția Pretty Guardian Sailor Moon Eternal este online subtitrat în limba română pe Netflix, începând cu data de 3 iunie.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal online subtitrat în limba română pe Netflix: copilăria ta revine!

Desenele animate care au produs senzație inclusiv în România pot fi urmărite acum pe Netflix în cel mai recent film al francizei. Este vorba despre Pretty Guardian Sailor Moon Eternal, un film care a fost iată lansat pentru prima dată în istorie în afara Japoniei. Din 3 iunie îl poți urmări pe Netflix.

Foarte mulți dintre voi își aduc aminte de desenele anilor 90. Seria Sailor Moon, creată de Naoko Takeuchi a apărut inițial în 1992 și a durat cinci ani, cele 18 volume fiind redate până în martie 1977. În celor 200 de episoade de desene animate au stat regizorii Junichi Sato, Kunihiko Ikuhara și Takuya Igarashi, dar și scenariștii Sukehiro Tomita, Yoji Enokido și Ryota Yamaguchi, toți din Japonia. Create în studiourile Toei Animation, seriile au produs o adevărată revoluție în rândul copiilor și nu numai. Franciza a devenit una dintre cele mai importante din Japonia în această industrie, iar episoadele au produs adevărate recorduri de audiență.

Naoko Takeuchi a pus bazele proiectului Sailor Moon în urma publicării unei serii manga numite Codename: Sailor V, publicată pe 20 august 1991, serie ce o figura pe Sailor Venus ca protagonistă. Takeuchi dorea să creeze o poveste cu acțiunea desfăsurată în spațiul cosmic. Acțiunea în sine a anime-ului este împărțită în inci serii, după cum urmează:

  1. Dark Kingdom sau Regatul Întunecat
  2. Doom Tree & Black Moon sau Copacul lumii negre și Luna Neagră
  3. Infinity sau Nesfârșitul
  4. Dream sau Visele
  5. Stars sau Stelele

Toei Animation a produs o seria animată pentru TV pe baza celor 52 de capitole din seria manga, de asemenea intitulată Pretty Soldier Sailor Moon. Trei lungmetraje animate bazate pe seria animată originală Sailor Moon au fost lansate în Japonia, mai târziu la nivel internațional. Lungmetrajele conțin povești separate, care nu aparțin de cronologia serialului.

Producția Pretty Guardian Sailor Moon Eternal este online subtitrat în limba română pe Netflix.

Din 3 iunie, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal online subtitrat în limba română pe Netflix

Așa cum vă anunțam încă de la începutul acestui articol, franciza a lansat Pretty Guardian Sailor Moon Eternal, primul film oficial lansat în afara Japoniei și care din data de 3 iunie poate fi urmărit pe Netflix. Orașul sărbătorește cea mai mare eclipsă totală din ultimul secol.

Pe măsură ce luna nouă coperă soarele și estompează treptat lumina, Usagi și Chibi-Usa îl întâlnesc pe Pegas. Un Pegas care se află în căutarea Fecioarei, capabilă să poată rupe sigiliul Golden Crystal. Nici Legendary Silver Crystal nu este safe. Cel care permite stpânirea peste lună și pământ este căutat de Dead Moon Circus, o trupă oarecum prea puțin cunoscută, dar periculoasă, al cărui scop clar pare acela de a domina universul.

Te lăsăm să urmărești mai jos un trailer al filmului pe care îl vei putea urmări pe Netflix. Producția Pretty Guardian Sailor Moon Eternal este online subtitrat în limba română pe Netflix