Stiri

Pret Samsung Galaxy S9, S9+ si imagini de ultima ora

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pret Samsung Galaxy S9, S9+Lansarea terminalelor de top ale companiei Samsung Electronics, Samsung Galaxy S9 si S9+ se apropie cu pasi repezi. Cele mai recente informatii din mediul online ne permit sa aruncam astazi o privire peste viitorul pret Samsung Galaxy S9, S9+ dar si peste o serie de imagini oferite de celebrii tipsteri, Roland Quandt si Evan Blass.

Pret Samsung Galaxy S9, S9+

Tot pe filiera leaksterilor mergem si pentru a afla viitorul pret Samsung Galaxy S9, S9+. Roland Quandt, unul dintre cei mai cunoscuti si reliable leakeri din mediul IT & tech ne dezvaluie pretul navelor amiral ale companiai Samsung pentru zona norvegiana.

Quandt sustine ca modelul Galaxy S9 cu 64 GB memorie nativa va ajunge in Norvegia contra sumei de 8,790 de coroane norvegiene, echivalentul a 1130 de dolari.

Versiunea Galaxy S9 + cu 64 GB memorie nativa va fi evident, ceva mai scumpa, sustine aceeasi sursa. Ea va costa 9,790 de coroane norvegiene, echivalentul a 1260 de dolari.

Pret Samsung Galaxy S9, S9+ conform @rquandt in RON:

  • – Galaxy S9 va costa aproximativ 4.240 de lei
  • – Galaxy S9+ va costa aproximativ 4.728 de lei

Quandt sustine ca aceste doua flagship-uri vor putea fi achizitionate in aceasta tara pe culori precum negru, corail si noul mov. In schimb, versiunea de culoare gri titan, nu va disponibila. De mentionat ca celebrul leaker a explicat ca preturile pentru zona Scandinavia sunt ceva mai mari decat in alte zone ale Europei. De asemenea,alte surse sustin ca modelul standard in State va costa doar 893 de dolari.

UPDATE: Au iesit la iveala preturile celor doua nave amiral pentru Statele Unite.

Noi imagini oficiale cu Samsung Galaxy S9, S9+

Roland Quandt a publicat si imagini oficiale cu aspectul celor doua nave amiral ale Samsung.

„Exclusivitatea” lui Roland a atras chiar o usoara disputa mai mult sau mai putin amicala intre el si rivalul sau, Evan Blass care i-a atras atentia lui Quandt ca a uitat sa expuna in imagini modelul gri titan.

Desigur, lasand la o parte intriga dintre cei doi renumiti tipsteri, cam asa va arata Samsung Galaxy S9, S9+. Un design super atractiv, cu nuante puternice din punct de vedere al culorilor si o nota super premium atat frontal, cat si pe spatele telefonului.

Cand va fi lansat Samsung Galaxy S9, S9+

Data de lansare Samsung Galaxy S9 » Samsung Electronics a confirmat in sfarsit ca pe 25 februarie, la o zi distanta dupa deschiderea Mobile World Congress 2018 isi va lansa oficial varfurile de gama din acest an. Evenimentul tehnologic de la Barcelona este programat intre 26 februarie si 1 martie.

Pre-comenzile pentru aceste doua nave amiral de la Samsung vor debuta in martie, iar livrarile undeva in jurul datei de 16. Vom reveni in perioada urmatoare cu si mai multe informatii despre cele doua flagship-uri ale companiei sud-coreene.

Pentru alte informatii legate de specificatiile Galaxy S9 si S9 + rasfoiti articolele noastre. Avem de asemenea detalii despre procesorul Samsung Exynos 9810 care va motoriza una dintre versiunile Galaxy S9. Totodata, primele huse Samsung Galaxy S9 si huse Samsung Galaxy S9 Plus le puteti gasi in oferta noastra, la cele mai bune preturi de piata.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes