Reviews

Pret Samsung Galaxy M31, specificatii tehnice, pareri si detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Modelul Samsung Galaxy M31 este unul mid-range, cu specificatii bune si un pret destul de avantajos. Device-ul urmeaza a fi comercializat pentru inceput in India, pentru o suma care va depasi cu putin pragul celor 200 de euro. Foarte posibil, modelul Samsung Galaxy M31 va ajunge si in Europa, implicit si in Romania, incepand cu luna aprilie. Estimam ca pretul sau de achizitie va fi undeva pe intervalul 1400-1500 de lei. Avem mai multe detalii despre Samsung Galaxy M31 in cele ce urmeaza.

Pana cand acest telefon va fii disponibil de cumparat, te poti baza pe Telefonul mobil Samsung Galaxy M30s, Dual Sim, 64GB, 4GB RAM, 4G, Blue ca o sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie.

Specificatii tehnice si pareri despre Samsung Galaxy M31

De la Samsung, deja ne asteptam ca orice terminal din zona mid-range sa fie unul potent. Pe undeva, afirmatia se aplica si in cazul modelului Samsung Galaxy M31, un device cu cateva specificatii foarte atractive si un pret destul de bun.

Fara doar si poate, Samsung Galaxy M31 se remarca din start prin bateria sa de 6.000 de miliamperi. Este vorba despre un acumulator cu o capacitate impresionanta, care beneficiaza de incarcare prin portul USB de tip C, dar si de incarcare rapida (fast charging) la 15 W. Conform producatorului, ai pana la 48 de ore autonomie „talk time/voice call (LTE) si pana la 119 ore de autonomie pentru muzica.

Nu este insa singurul avantaj pe care il ofera atractivul telefon de la Samsung. Cu un design foarte placut, modelul are un ecran de 6.4-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+ si un „punch hole” in partea de sus, deloc deranjant, care gazduieste camera frontala a telefonului. Ecranul este de tip Infinity U Display, are o luminozitate de 420 de niti si este protejat de Corning Gorilla Glass 3.

Modelul Samsung Galaxy M31 se bazeaza pe un chipset Exynos 9611 de la Samsung si beneficiaza de stocare de date de tip UFS 2.1. Chipsetul atinge o viteza de 2.3 Ghz si se bazeaza pe patru nuclee Cortex A73, si pe alte patru nuclee Cortex A53. Acest procesor de la Samsung este dezvoltat pe un proces tehnologic de 10 nanometri FinFET. Device-ul vine cu o memorie de 6GB RAM LPDDR4X si are o capacitate nativa de stocare a datelor de 128GB sau 64GB in versiunile de baza. Ambele pot fi extinse insa pana la 512 GB via slot microSD. Placa video folosita de Samsung Galaxy M31 este GPU Mali G72 MP3.

Vorbim despre un device care propune un sistem foto atractiv cu patru camere foto pe modulul principal. Avem un senzor de imagine principal de 64 de megapixeli cu apertura f/1.8, dar si un al doilea senzor de 8 megapixeli, ultra-wide, cu apertura f/2.2. Senzorul trei este unul de adancime si are o rezolutie de 5 megapixeli, in timp ce al patrulea senzor este unul de tip macro si vine cu aceeasi rezolutie de 5 megapixeli. Ultimii doi senzori ai modulului foto au apertura f/2.2. Telefonul vine cu functia „fotografiere pe timp de noapte”, dar si cu HDR, tehnologie AI si functia LIVE Focus. Primeste totodata focalizare de tip PDAF, si posibilitatea de filmare la rezolutie 4K cu 30 de cadre pe secunda.Camera foto frontala are o rezolutie de 32 de megapixeli si poate filma slow motion, dar si 4K, ceea ce suna cu adevarat spectaculos, pentru un device din aceasta zona.

Noul model Samsung Galaxy M31 va putea fi achizitionat pe culorile negru si albastru. Conform producatorului el are o greutate de 191 de grame si o grosime de 8.9 milimetri.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy M31