Stiri

Ești influencer, student sau proprietar al unui business? De acum poți folosi Creative Cloud Express pentru conținut multimedia

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Adobe Spark este de acum istorie. Asta pentru că cei de la Adobe au lansat noua aplicație Creative Cloud Express, un produs unificat bazat pe sarcini, web și mobil pentru crearea și partajarea conținutului multimedia. Aceasta înlocuiește aplicația Adobe Spark, care a fost lansată cu câțiva ani în urmă. Mai multe informații despre această aplicație, găsești în cele ce urmează.

Noul Creative Cloud Express înlocuiește Adobe Spark

Așadar, Adobe a decis să înlocuiască vechea aplicație Adobe Spark cu noul Creative Cloud Express. O mutare despre care specialiștii cred că este una inspirată.

De acum, utilizatorii pot folosi noua ofertă de la Adobe pentru a crea conținut multimedia, de la postări și povești pe rețelele sociale până la invitații, materiale de marketing precum logo-uri, fluturași și bannere.

Noua opțiune gândită de către cei de la Adobe permite crearea de conținut prin glisare și plasare și oferă mii de șabloane de înaltă calitate, până la 20.000 de fonturi Adobe premium și 175 de milioane de imagini Adobe Stock licențiate.

În plus, noua aplicație vine cu opțiunea „Acțiuni rapide” dezvoltată de Adobe Sensei pentru a elimina funcțiile de fundal din fotografii, pentru a tăia și îmbina videoclipuri, a transforma videoclipuri în GIF-uri și a converti/exporta PDF-uri în câteva clicuri. Instrumentul este destinat studenților, celor care doresc să devină sau sunt deja influenceri ai rețelelor de socializare, însă și pentru proprietarii de afaceri mici.

Creative Cloud Express este gratuit și disponibil imediat pentru toată lumea de pe web la adobe.com/express și ca aplicație gratuită din platformele Microsoft Store, Google Play Store și Apple App Store.

Creative Cloud Express va fi inclus alături de Creative Cloud All Apps, dar și cu planurile pentru o singură aplicație de peste 20 USD și este gratuit pentru K-12. Planul premium Creative Cloud Express cu funcții suplimentare este disponibil pentru 9,99 USD pe lună.