Stiri

Poco X4 GT este în lucru. Noul smartphone va avea la bord un procesor Mediatek

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 7 luni

Poco X4 GT pare tot mai aproape de o lansare oficială. Noul terminal va fi echipat se pare cu un procesor MediaTek Dimensity 8100. Mai multe detalii despre el, în cele ce urmează.

Poco X4 GT specificații tehnice

Potrivit presei din China, compania Poco lucrează la noul smartphone Poco X4 GT . Acesta ar urma să fie de fapt un smartphone dedicat zonei de gaming.

Tipsterul Yogesh Brar informează că noul terminal de la Poco va fi echipat cu eficientul procesor Mediatek Dimensity 8100 și va avea un afișaj cu rată de reîmprospătare de 144Hz. Mai mult, același tipster informează că Poco X4 GT va beneficia de un sistem cu trei camere pe partea sa din spate.

Panoul LCD ar urma să aibă o diagonală de 6.6 inch, cu rezoluție Full HD+ și rata de reîmprospătare despre care vorbeam deja mai sus. Dincolo de prezența procesorului Dimensity 8100 de la MediaTek, se pare că Poco X4 GT va avea o memorie RAM de 6GB și de 8GB RAM (în funcție de versiune) și opțiuni de stocare de 128GB sau 256 GB (de asemenea, în funcție de versiune).

Așa cum spuneam, telefonul va beneficia de un sistem triple camera pe partea sa din spate. Această configurație ar urma să includă o cameră principală de 48 de megapixeli, un obiectiv ultrawide de 8 megapixeli și o cameră de 2 megapixeli. Frontal. device-ul va fi echipat cu un senzor puternic de 20 de megapixeli, util pentru sesiunile de selfie sau video calling.

Dispozitivul va rula pe MIUI 13, un sistem de operare dezvoltat in-house, care va funcționa având la bază Android 12.

Poco X4 GT include în configurația sa o baterie de 5.000 de miliamperi cu încărcare rapidă de 67W. Se pare că telefonul, fiind unul dedicat gamerilor, va fi echipat cu un motor de vibrații X-Axis, cu NFC și difuzoare JBL. Ar trebui să includă o configurație de difuzoare stereo.

Mai mult, în zona de conectivitate, Poco X4 GT va fi de asemenea foarte bine echipat. Telefonul va asigura suport pentru conectivitate 5G, acces la Wi-Fi de ultimă generație și Bluetooth sau GPS cu toate funcțiile incluse.

Etichete:

Poco Poco X4 GT