Stiri

Poco M3 Pro a fost confirmat oficial. Vine cu procesor MediaTek Dimensity 700

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Poco M3 Pro ar trebui să aibă un display LCD full-HD + de 6,5 inci (1080×2400 pixeli) cu o rată de reîmprospătare de 90Hz și 500 de nits de luminozitate. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Poco M3 Pro a fost confirmat oficial

Poco va lansa noul smartphone Poco M3 Pro 5G pe 19 mai săptămâna viitoare într-un eveniment global. Acum, înainte de lansare, chipset-ul viitorului telefon Poco a fost confirmat oficial de catre producator.

Poco Global, pe contul său oficial de pe Twitter, a confirmat că viitorul său smartphone va avea la bord procesorul Dimensity 700 5G de la Mediatek, un chipset fabricat pe un proces tehnologic de 7 nm de înaltă performanță. Este posibil ca telefonul să ajungă ca model rebranded al Redmi Note 10 5G pe piața globală.

Primele informatii despre noul Poco M3 Pro au fost prezentate de tipsterul Ishan Agarwal, conform căruia Poco M3 Pro 5G va avea o configurație triplă a camerei din spate cu bliț LED și va veni în opțiuni de culoare Negru, Galben și Albastru. Pe spate, are un finisaj dual-ton la fel ca Poco M3, cu marca POCO mare, de sub cameră. Pe partea sa din față, smartphone-ul va avea un afișaj perforat în centru. Poco M3 Pro ar trebui să aibă un panou LCD full-HD + de 6,5 inci (1080×2400 pixeli) cu un panou de rată de reîmprospătare de 90Hz și 500 de nits de luminozitate. Acesta va fi alimentat de procesorul octa-core MediaTek Dimensity 700 SoC care ar putea fi asociat cu 4 GB / 6 GB RAM și cu până la 128 GB stocare UFS 2.2. Poate fi prevăzut și cu un scaner de amprente orientat lateral.

Poco M3 Pro ar putea avea o configurație triplă a camerei din spate, cu un senzor primar de 48 de megapixeli, un senzor pentru adâncimea de câmp de 2 megapixeli și un obiectiv macro de 2 megapixeli, în timp ce în zona frontală va beneficia de o cameră frontală de 8 megapixeli. Acesta va rula pe MIUI 12 bazat pe Android 11 și va ambala o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W.

Pana ce acest smartphone va ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.

Etichete:

Poco M3 Pro