Stiri

POCO F3 GT va avea procesor Dimensity 1200. Cand apare noul smartphone

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Dupa mai multe zvonuri care s-au scurs in presa internationala, noul Poco F3 GT pare sa intre in linie dreapta inainte de lansarea oficiala pe piata. Un oficial al companiei a oferit mai multe detalii importante despre lansarea pe care o pregateste Poco.

Poco F3 GT, varianta de rebranding a modelului Redmi K40 Gaming Edition. Toate detaliile despre noul smartphone

Unul dintre oficialii companiei, Anuj Sharma a confirmat printr-un teaser video cateva detalii importante despre acest smartphone pe care il pregateste Poco. Din cate se pare, noul Poco F3 GT se va baza pe procesorul MediaTek Dimensity 1200, aspect care reprezinta cel mai important detaliu legat de acest device. La finalul clipului video, Poco ne anunta ca Poco F3 GT va fi lansat in cel de-al treilea trimestru al anului, asa ca ne putem astepta ca el sa devina oficial undeva in perioada iulie-august.

„Lucruri bune urmeaza sa se intample celor care le asteapta. Cele mai bune lucruri pentru cei care nu se dau batuti” anunta compania in descrierea facuta acestui video, pe care il puteti urmari si dumneavoastra, mai jos:

Asa cum am mai discutat despre aceasta editie Poco F3 GT, sunt toate sansele ca modelul sa fie de fapt un rebranding pentru Redmi K40 Gaming Edition, un telefon care a fost lansat in luna iunie, in China. Seria Poco F va avea un pret ceva mai ridicat decat seria Poco X3, un detaliu confirmat deja de catre oficialii companiei.

Chiar daca in sectorul mid-range gaming exista o competitie acerba, Redmi se pregateste la randu-i sa aduca pe piata modelul X7 Max, care va avea, de asemenea, la bord, procesorul Dimensity 1200 de la MediaTek.

Cat despre Poco F3 GT, ar trebui sa aflam si mai multe detalii in perioada urmatoare, cand exista sanse reale ca device-ul sa fie lansat oficial pe piata. Ramaneti alaturi de Catmobile pentru cele mai noi informatii si stiri dinspre Poco.

Etichete:

Poco Poco F3 GT