Stiri

Piata din India isi continua cresterea impresionanta chiar si in vreme de pandemie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

In ciuda pandemiei de coronavirus, piata de telefoane mobile din India continua sa impresioneze prin cifrele sale.

Piata din India continua sa impresioneze si in vreme de COVID

Piata din India inregistreaza cifre impresionante in ciuda pandemiei de coronavirus. Nu mai e deloc de mirare ca gigantii tech precum Apple si Samsung se lupta sa obtina suprematia de aceasta piata. Sigur, Apple continua sa intampine mari dificultati, dar gigantul sud-coreean ramane in topuri chiar si pe piata din India.

Potrivit unui raport al celor de la techARC, in ciuda pandemiei de coronavirus, piata din india a livrat 12.8 milioane de unitati, ceea ce in traducere financiara ar insemna ca pe piata de telefoane din aceasta tara s-au invartit in jur de 1.5 miliarde de dolari. Si pentru ca tot vorbeam de Samsung, techARC confirma ca sud-coreenii detin in continuare suprematia pe piata din India, semn ca politica gigantului asiatic nu a fost foarte mult afectata de pandemia de coronavirus. Samsung este lider si in China si in Coreea de Sud si are o lupta pe care aparent pare ca o castiga si in Europa in acest an.

In total, intre ianuarie si septembrie, 12.8 milioane de telefoane mobile au fost livrate catre India. Pe de alta parte, India exporta catre 24 de tari, printre care SUA, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Africa de Sud si Italia.

Dintre companiile care detin suprematia la nivel de export in India, Samsung ocupa prima pozitie cu un control clar, chiar autoritar asupra pietei. Gigantul sud-coreean a livrat 9.8 milioane de unitati, lasand fara replica ceilalti competitori. A doua pozitie este ocupata de cei de la Xiaomi, iar Lava International, o companie din India, prinde podiumul, oferind telefoane decente la preturi foarte accesibile. Cel mai popular telefon din India este Samsung Galaxy A51, un smartphone care se vinde de altfel foarte bine si in Romania.

De altfel, daca esti interesat sa achizitionezi acest telefon mobil care a facut senzatie pe piata din India in acest an, am cautat cele mai bune oferte pentru tine. Am gasit una potrivita la eMag si ti-o recomand cu caldura. Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial. O oferta cat se poate de interesanta credem noi.