Reviews, Stiri

Philips Xenium X818 review – un terminal pentru toate gusturile

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Philips Xenium X818, un smartphone dual sim compatibil cu tehnologia 4G, poate fi achizitionat acum la precomanda prin intermediul RCS&RDS. Echipat cu un display de 5.5 inch care dispune de o tehnologie de ultima generatie (SoftBlue LED), Philips Xenium X818 asigura utilizatorilor eleganta, performanta si personalitate proprie. Acumulatorul sau este unul de calitate, iar impactul vizual pe care il ofera terminalul este unul realmente puternic.

Philips Xenium X818 review

Extrem de placut ochiului, cu finisaje fine si o carcasa unibody anti microbi, realizata din materiale precum aluminiu si sticla, Philips Xenium X818 reprezinta o alternativa demna de luat in calcul pentru fanii pietei smartphone din Romania. Si nu doar pentru acestia ci si pentru cei care sunt interesati sa se protejeze, pentru ca prin constructia sa bazata pe o tehnologie cu ioni de argint, device-ul impiedica dezvoltarea agresiva a bacteriilor, devenind un prieten de nadejde al utilizatorului. Smartphone-ul celor de la Philips impresioneaza la capitolul design, dincolo de eleganta si impactul vizual puternic pe care il ofera, item-ul surprinde prin cei 6.95 milimetri grosime. Tentatia este cu atat mai mare cu cat X818 permite utilizatorilor autentificarea prin amprenta digitala, compania asigurand astfel un plus de securitate tuturor celor interesati de achizitionarea acestui dispozitiv.

Philips Xenium X818 2017

Philips Xenium X818 2017

Nivelul de protectie al utilizatorului Philips Xenium X818 creste si datorita display-ului telefonului si efectelor sale. Dispozitivul se sprijina pe un ecran IPS de 5.5 inch in diagonala, cu rezolutie 1920×1080 pixeli, un ecran care ofera culori vii si unghiuri generoase. Revenind insa la capitolul protectie, ei bine, X818 foloseste tehnologia SoftBlue LED asa cum mentionam inca de la inceputul articolului. De ce este acest detaliu important? Pentru ca prin aceasta tehnologie, Philips Xenium X818 ridica un zid imaginar in calea emisiilor produse de lumina albastra, protejand utilizatorul, ochii acestuia si sanatatea lui, reducand oboseala si impiedicand dezvoltarea unor probleme reale de vedere. Mai mult decat atat, Xenium X818 face toate aceste lucruri fara a afecta calitatea imaginilor.

Apropos de imagini, smartphone-ul este dotat cu un sistem dual de camere. Camera principala este echipata cu un senzor de imagine de 13 megapixeli si beneficiaza de PDAF si LED Dual-Tone, in timp ce camera secundara beneficiaza de lentile wide si de un senzor de imagine de 8 megapixeli. In spatele performantei telefonului se afla procesorul octa-core Helio P10 de 2 Ghz, dar si cei 3GB rezervati memoriei RAM. Placa video utilizata este un Mali T860 MP2, iar spatiul de stocare al dispozitivului este de 32 GB extensibili ce e drept prin intermediul unui card micro SD pana la 128 GB. Terminalul ruleaza Android 6.0 Marshmallow, ceea ce ar putea fi intr-adevar o mica bila neagra. In schimb salutam prezenta Corning Gorilla Glass 4 care protejeaza display-ul IPS si a bateriei de 3900 mAh care pare sa fie una excelenta!

Philips Xenium X818 pret si disponibilitate

Terminalul celor de la Philips, va putea fi achizitionat la precomanda, asa cum spuneam, prin intermediul ofertei DigiMobil. Pretul sau cu abonament DigiMobil este de 1399 de lei, insa RCS & RDS ofera alternative interesante. Puteti consulta oferta in parteneriat dintre Digi Mobil si ING, plati un avans mic (poate chiar profita de unul dintre voucherele oferite de companie pentru fidelitate) si continua achizitia telefonului in rate fixe timp de 24 de luni. Oferta RDS este mai buna decat oferta eMag.ro acolo unde terminalul Philips X818 costa 1549 lei

Philips Xenium X818

Philips Xenium X818

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 7 votes
Brand Name
Philips
Product Name
Philips Xenium X818