Stiri

Stiri Philips Xenium V787

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Philips Xenium V787, telefonul de ultima generatie cu mod standby indelungat si cu o baterie premium, a atras foarte usor atentia utilizatorilor din Romania. Exista foarte multe intrebari despre acest terminal, unele dintre ele receptionandu-le si noi pe adresa redactiei. Am realizat pentru dumneavoastra un scurt review Philips Xenium V787, iar in cele ce urmeaza veti gasi detalii importante despre Philips Xenium V787 pret si specificatii precum si despre modalitatile prin care il puteti achizitiona cat mai ieftin.

Philips Xenium V787

Pe langa acumulatorul sau impresionant, Philips Xenium V787 asigura utilizatorului un chipset MediaTek 6735 pe Cortex A-53 octa core de 1.3 Ghz, un display de 5 inch (1080×1920 pixeli), memorie RAM de 2 GB si memorie interna de 16 GB. In privinta sistemului dual de camere: nu va faceti griji! Philips Xenium V787 beneficiaza de doua camere foto, cea principala avand 13 megapixeli, iar cea secundara 5 megapixeli, ambele fiind capabile sa inregistreze la rezolutie 1080p.

…. vezi Folii Philips Xenium V787

Un prim lucru pe care l-am remarcat in privinta telefonului Philips Xenium V787 este designul foarte elegant. La acest capitol, terminalul primeste o nota foarte buna, pentru ca atrage aproape instantaneu privirile. Pare destinat barbatilor puternici, dar are o constructie atat de eleganta incat poate fi folosit fara probleme si de doamne. In schimb, desi este livrat cu versiunea 5.1 Android, terminalului ii lipseste meniul App Drawer. Mai mult decat atat, din nefericire sistemul de operare se misca destul de greu. Procesorul cu 8 nuclee MediaTeK MTK 6735 lucreaza bine si intens, dar ceea ce surprinde foarte tare este faptul ca telefonul se incalzeste extrem de rapid. Ecranul IPS cu rezolutie Full HD 1080p este o veste buna pentru cei care sunt interesati de achizitionarea acestui device, prin luminozitatea si coloritul sau placut, punand in valoare interfata gandita de cei de la Philips. Probleme puteti detecta in ceea ce priveste utilizarea si functionarea camerelor foto. Uneori, accesul la camera se face dificil, insa nu cred ca aceasta ar putea fi problema principala. Problema cea mai mare este ca, desi pe timpul zilei, camera foto principala de 13 megapixeli asigura imagini foarte bune (cu toate ca nivelul de zgomot este usor sesizabil), pe timpul noptii, pozele nu vor fi deloc atat de clare si nicidecum calitative. Un punct mare in minus la acest capitol pentru Philips Xenium V787, in ciuda recomandarilor pe care compania olandeza le face pe site-ul oficial. Ca o parere personala, pretul Philips Xenium V787 care se invarte in jurul sumei de 1200 de lei este unul destul de mare, insa daca va doriti un smartphone cu o baterie cu adevarat impresionanta, nu mai cautati! L-ati gasit!

Review Philips Xenium V787, pret, detalii si pareri