Stiri

Philips S310X un telefon entry level cu specificatii modeste

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noul Philips S310X a trecut de testele TENAA si a primit astfel certificarea pentru zona China. Modelul companiei olandeze Philips este unul entry-level, fara pretentii si cu putine sanse sa impresioneze in contextul in care oferta de caracteristici este una relativ modesta.

Este insa un telefon compact, foarte usor, destul de atragator ca aspect, cu diverse versiuni disponibile pe piata. Mai multe detalii despre acest model aflam in cele ce urmeaza.

Philips S310X specificatii conform TENAA

Recent, pe site-ul nostru, ati putut citi ca Philips pregateste primul sau model cu camera foto duala, modelul Philips X598. Intre timp compania olandeza se pregateste se pare si de lansarea acestui entry-level fara pretentii, care cel mai probabil va avea un pret foarte bun de achizitie.

Conform certificatii obtinute de pe site-ul TENAA, aflam ca modelul Philips S310X va fi echipat cu un display de 5 inch cu ecran HD, deci cu o rezolutie 1280×720 pixeli. Smartphone-ul va fi propulsat de un chispet quad-core, tactat la frecventa de 1.25 Ghz.

Acest chipset va fi cuplat cu 1GB memorie RAM in versiunea standard, insa vor exista si alte versiuni mai puternice ale device-ului, cu 2GB/3GB RAM. De asemenea, in versiunea standard vom beneficia de un Philips S310X cu 8 GB memorie nativa, insa in versiunile superioare vom descoperi modele mai puternice cu 16GB/32GB capacitate de stocare nativa.

Se pare ca modelul Philips S310X va avea si slot pentru carduri microSD, metoda prin care utilizatorul va putea extinde capacitatea de stocare a telefonului pana la 32GB in versiunea mai slabe.

Noul Philips S310X va rula (in mod ciudat) doar Android 6.0 Marshmallow, insa terminalul va beneficia de optiune de conectivitate 4G LTE VoLTE. Vom avea de asemenea la dispozitie port micro USB, Wi-Fi si GPS cu A-GPS. Conform informatiilor oficiale TENAA, device-ul va cantari doar 138.5 grame si va fi disponibil pentru achizitie pe culori ca negru, alb si gri. Telefonul va avea o camera principala de 8 megapixeli si un selfie-cam aproape inutil de 2 megapixeli. Acumulatorul sau pare unul decent, avand o capacitate in cuantum de 2000 mAh.

Philips S310X specificatii cheie

  • procesor quad-core 1.25 Ghz
  • display 5 inch, cu rezolutie HD
  • Android 6.0 Marshmallow
  • 1GB memorie RAM (2GB/3GB in versiuni mai puternice)
  • 8GB memorie ROM (16/32 GB)
    -138,5 grame
  • dotari foto: 8+2MP
  • acumulator: 2000 mAh.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Philips
Product Name
Philips S310X