Stiri

Philips pregateste primul sau model cu camera foto duala: Philips X598

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Olandezii de la Philips intentioneaza sa lanseze in scurt timp un prim handset care va beneficia de camera foto duala. Compania cu sediul central in Amsterdam n-a oferit pana acum pietei un astfel de model, dar pare pregatita sa se revanseze prin intermediul viitorului Philips X598, un smartphone care poate fi deja gasit in baza de date a site-ului TENAA. Aparitia pe acest website inseamna ca terminalul este la un pas de lansarea sa oficiala.

Philips X598 specificatii conform site-ului TENAA

Modelul Philips X598 pare aproape de lansarea oficiala, dar cred ca un detaliu foarte important de care se va lega succesul sau va fi pretul de achizitie pe care il va impune compania olandeza. X598 nu pare un smartphone deficitar la multe capitole, daca ne raportam strict la clasa in care el va fi integrat.

Philips X598 (2)

Evident, Philips n-a renunta la design-ul sau robust si devenit destul de banal deja. E de ajuns sa subliniem faptul ca Philips X598 masoara 9.4 milimetri si are un corp din metal, ceea ce in mod sigur inseamna ca terminalul este si unul greu. De fapt, chiar daca TENAA nu ne indica vreo greutate, acest aspect este lesne de inteles daca tinem cont de dimensiunile telefonului si de acumulatorul de mare capacitate.

Philips X598 va avea un display de 5.5 inch in diagonala, tehnologie IPS LCD si rezolutie Full HD. Conform site-ului mentionat, terminalul va fi motorizat de un procesor marca MediaTek, un octa-core pe 64 de biti, model MT6750, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acest „motor” este cuplat cu 4 GB memorie RAM si cu cei 64 de GB ai memoriei native de stocare a datelor.

Phabletul ruleaza Android 7.0 Nougat si incorporeaza un senzor de amprente in butonul Home, o informatie pe care o gasim in presa chineza e drept, nu pe site-ul TENAA. Capacitatea bateriei este una importanta, asa cum spuneam. Nu mai putin de 4000 de miliamperi pune la dispozitie Philips X598, intr-o baterie care beneficiaza si de tehnologie fast charging.

Dotarile foto sunt insa capitolul cel mai interesant la acest device si cel putin din punctul meu de vedere par spectaculoase pentru primul Philips cu camera foto duala. Device-ul se bazeaza pe o camera foto principala posesoare a doi senzori buni: unul de 13 megapixeli si un altul secundar de 5 megapixeli. Intre cele doua camera avem si blit-ul, asa cum puteti observa din imaginea de mai jos. Pe de alta parte, amatorii de selfie se vor bucura si ei de o camera foto frontala puternica, pentru ca si aceasta este echipata cu un senzor de imagine de 13 megapixeli. Deloc rau!

Philips X598

Raman insa la ideea ca succesul primul smartphone cu camera foto duala de la Philips se va lega de pretul de achizitie al telefonului. Daca acesta va depasi 300 de euro, sunt sanse mici ca Philips X598 sa se impuna cu adevarat in acest segment mid-range, dar daca pretul sau va fi unul bun, de pana in 250 de euro (sau apropiat de 1000 de lei), atunci as zice ca olandezii au o sansa buna si cu acest model de telefon, la fel cum s-a intamplat si cu Philips Xenium X818, unul dintre terminalele lor care se vand cel mai bine la aceasta ora.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Philips
Product Name
Philips X598