Reviews

Pareri Microwear L2: smartwatch ieftin si bun

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Brandul chinez, Microwear a lansat pe piata un nou smartwatch, la mijlocul saptamanii trecute. Modelul Microwear L2 are un look extrem de placut si este dedicat tuturor pasionatilor de sport si activitati outdoor, chiar daca imprumuta putin din inspiratia modelelor Samsung Gear.  Acest purtabil va poate monitoriza miscarile si va poate imbunatati exercitiile dumneavoastra zilnice, prin tot felul de rapoarte relevante pe care le livreaza cu acuratete.

Despre Microwear pe scurt

Brandul Microwear a fost creat in 2010 si a lansat pe piata incepand cu acel an destule gadget-uri atractive, printre care si telefoane mobile, dar si item-uri menite sa-ti valorifice conditia fizica si sa imbunatateasca sanatatea.

Momentan, Microwear se lupta pe piata smartwatch din China cu branduri importante precum Xiaomi sau Lemfo. Iti recomandam sa arunci o privire peste Xiaomi Mi Band 3 proaspat lansata pe piata de Xiaomi in aceasta luna.

Specificatii tehnice Microwear L2

Modelul de smartwatch Microwear L2 este unul inovator pentru producator. Unul dintre marile sale plusuri este faptul ca noul smartwatch este certificat IP68, adica beneficiaza de durabilitate la contactul cu apa si praful. Conform producatorului, poti scufunda si pastra acest purtabil in apa pana la 1.5 metri adancime, vreme de 30 de minute.

Conform fisei sale tehnice, gadget-ul este echipat cu un ecran LCD touchscreen de 1.3-inch, a carui rezolutie este de 240 x 240 pixeli. Producatorul ne anunta ca a inclus in componenta purtabilului sau un procesor de la Mediatek, perfect optimizat pentru performanta si consum. Este vorba despre chipset-ul MT2502, un procesor pe care Microwear l-a cuplat cu o memorie RAM de 32 MB. Avem si capacitate de stocare date pe Microwear L2, iar aceasta ajunge la tot la 32 MB.

Constructia sa, se bazeaza pe o combinatie de metal si plastic rezistent, scopul sau fiind acela de a proteja smartwatch-ul la cazaturi de orice fel. In ceea ce priveste bateria, avem se pare un acumulator de 380 de mAh Lithium-Polymer. Aceasta asigura conform primelor informatii o autonomie de 3 zile.

Functionalitati importante Microwear L2: iata ce de este un smartwatch ieftin si bun

Microwear L2 este un device inteligent, care functioneaza cu tehnologie Bluetooth 4.0V si care poate fi conectat la un terminal pentru a share-ui informatiile colectate. In plus, poate afisa notificari de apeluri, SMS-uri, Facebook, Twitter sau alte retele. Se pare ca L2 de la Micromax beneficiaza de aproximativ 20 de limbi straine, printre care in mod sigur Engleza, Spaniola, Franceza Italiana sau Germana, cele mai populare limbi vorbite in Europa. Alte functionalitati importante:

➡️ Pedometru: care vine cu mai multe moduri si parametri, fiind capabil sa masoare pasii pe care-i faci, caloriile consumate, distanta si asa mai departe.

➡️ Monitorizare ritm cardiac: face exact ceea ce-i spune si denumirea, pentru a stii mereu cum stai

➡️ Monitorizare a somnului: smartwatch-ul analizeaza calitatea somnului, precum si obiceiurile pe care le ai; iti va trimite la un moment dat rapoarte bazate pe obiceiurile tale, care te vor ajuta sa-si programezi mai bine somnul

➡️ Sistem anti-lost: util, pentru a stii mereu unde ti-ai lasat smartwatch-ul

➡️ Reminder pentru sedentarism: foarte important ca sa stii la ce nivel ajungi cu sedentarismul; Microwear L2 te impinge sa faci activitate aproape zilnic

➡️ Ceas alarma

➡️ Music Player

De unde poti cumpara Microwear L2

Momentan, achizitionarea acestui smartwatch poate fi facuta din China. Site-ul Alliexpress il comercializeaza pentru 45.61€, adica undeva la 220 de roni. Acest pret este valabil pentru livrarile de tip free shipping.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 3 votes
Brand Name
Microwear
Product Name
Microwear L2
Price
45.61