Reviews

Păreri despre Samsung Galaxy A02. Telefonul ajunge acum și pe o piață foarte importantă

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Lansat în ianuarie la nivel global, smartphone-ul Samsung Galaxy A02 va fi lansat și în India, una dintre cele mai importante piețe de desfacere din lume la această oră. Prilej pentru noi să aruncăm o privire ceva mai atentă peste device-ul pe care Samsung se bazează că va avea vânzări bune în zona telefoanelor de buget. Mai multe detalii despre Samsung Galaxy A02 în cele ce urmează.

Păreri despre Samsung Galaxy A02

Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy A02 la nivel global în ianuarie anul acesta. Acum, telefonul va fi lansat în India în curând. Producția Samsung Galaxy A02 a început în India la sediul companiei Noida, relatează 91Mobile. Sursa a primit imagini live ale telefonului în producție, ceea ce sugerează că Samsung Galaxy A02 va fi lansat în curând și pe această piață, una considerată printre cele mai importante trei din lume.

Momentan, nu există o dată oficială de lansare a modelului în această țară, dar foarte probabil compania va face un anunț oficial despre eveniment în următoarele zile.

Conform imaginilor de producție ale Samsung Galaxy A02, telefonul are o configurație cu cameră duală aliniată vertical pe spate. În partea de jos, există o mufă audio de 3,5 mm, un port micro USB și o grilă pentru difuzoare. Partea dreaptă a dispozitivului are buton rotativ pentru volum și buton de alimentare.

Samsung Galaxy A02 are un display HD + Infinity-V de 6,5 inci cu o rezoluție a ecranului de 1560 x 720 pixeli. Telefonul este alimentat de un procesor quad-core de la Mediatek, model MT6739 tactat la 1,5 GHz. Nu există scaner de amprentă pe acest telefon.

În schimb, device-ul este susținut cu până la 3 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Stocarea poate fi extinsă până la 1 TB cu microSD. Pe partea frontală a camerei, telefonul are camere duale din spate cu un senzor primar de 13 megapixeli cu diafragmă f / 1,9 și bliț LED și senzor macro de 2 megapixeli cu diafragmă f / 2,4. Pentru partea din față, există un shooter de 5 megapixeli cu diafragmă f / 2.0. Telefonul rulează Android 10 cu Samsung One UI și este susținut de o baterie amovibilă de 5000 mAh cu încărcare de 7,75 W.

Concluzie

Samsung Galaxy A02 este un device din zona de buget, a cărui configurație promite, dar nu impresionează. Device-ul are un aspect plăcut și pare bine construit, și foarte probabil se va bucura de succes pe piața din India. Este deja cunoscut faptul că indienii sunt extrem de tentați de telefoanele brandului sud-coreean, iar Galaxy A02 nu va face probabil notă discordantă. La acest device ne place consrucția, dar și ecranul de tip Infinity-V. La celelalte capitole, Samsung Galaxy A02 nu impresionează, dar nici nu ne-am putea aștepta să o facă.