Stiri

Pareri despre Infinix Zero 8. Lista de specificatii tehnice a noului smartphone

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Infinix lucreaza la lansarea unui telefon extrem de interesant, echipat cu procesor octa-core MediaTek MT6785 (adica Helio G90), cu 8 GB RAM la bord. Toate detaliile despre acest telefon, in cele ce urmeaza.

Pareri despre Infinix Zero 8

Cei de la Infinix, compania din India, ne vor rasfata in curand cu un nou device extrem de interesant.

Este vorba despre noul Infinix Zero 8, smartphone care a fost deja vazut in Google Play Console, prilej cu care putem sa aruncam si noi o privire peste lista de specificatii tehnice a dispozitivului.

Mai mult, intr-un promo video aparut pe internet, compania ne da detalii importante despre design-ul noului telefon.

Cei de la MySmartPrice au fost primii care au descoperit telefonul in Google Play Console si au dezvaluit ca acest device, unul dintre cele mai interesante ale companiei, vine cu numarul de model X687 si are denumirea de „Infinix Zero 8”.

Smartphone-ul vine cu un ecran 1080 x 2460 rezolutie, cu o densitate a pixelilor de 480 pixeli per inch.

Telefonul primeste sprijinul excelentului chipset octa core Helio G90 de la MediaTek (modelul MT6785), cuplat cu 8GB RAM si cu placa video Mali G76 GPU. Este vorba despre un procesor fabricat pe un proces tehnologic de 12 nanometri.

Daca este sa facem un calcul rapid, Mediatek are in acest moment trei game importante in portofoliul sau. Gama de top este considerata Mediatek X si include produse precum Helio X30 sau Helio X27. Aceste procesoare reprezinta cele mai noi si mai bune detalii pe care le-a oferit MediaTek pana in acest moment.
A doua serie este gama P, cele care asigura o autonomie excelenta bateriilor. In fine, seria A sau gama A daca vreti sa-i spuneti asa, include procesoarele dedicate sectorului entry level si uneori, mid-range. Conform presei din Asia, seria G este cea mai noua dintre gamele pe care le propune MediaTek, iar ea priveste exclusiv sectorul gaming. De unde probabil si „G-ul” din denumire, presupunem noi.

Revenind la ceea ce ofera Infinix Zero 8, putem spune ca device-ul ruleaza din fabrica Android 10. Se pare ca va avea dual selfie cu 48 megapixeli ca senzor principal si 8 megapixeli pe cel de-al doilea senzor

Telefonul are, de asemenea, o configurație a camerei posterioare în formă de diamant, cu un senzor de 64 de megapixeli. Videoclipul de prezentare arată, de asemenea, telefonul cu un ecran cu rata de reîmprospătare de 90Hz și un ecran cu rată de eșantionare tactilă de 180Hz. Are un port USB Type-C pentru încărcare și transfer de date.

Cu alte detalii despre modelul Infinix Zero 8 vom reveni si noi, dupa lansarea oficiala a noului telefon.

Daca esti interesat de un device din zona mid-range, care arata si mai bine, si are si un plus serios la nivel de configuratie interna, noi iti recomandam un smartphone mid-range din oferta eMag. Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Etichete:

Infinix Zero 8