Reviews

Pareri despre Cat S32. Inca un telefon din zona rugged! Pret mare, constructie excelenta, configuratie modesta

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Ieri am anuntat aparitia unui nou telefon din zona rugged, Samsung Galaxy XCover Pro, smartphone cu Android 10 si baterie detasabila de 4.050 miliamperi. Continuam incursiunea printre telefoanele robuste din acest an si discutam astazi despre Cat S32, un alt smartphone de tip rugged, abia lansat pe piata. Toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Cat S32 specificatii tehnice si pareri

Modelul Cat S32 provine de la o companie care este obisnuita sa lanseze telefoane din zona rugged. Nu face exceptii si nici nu speculeaza o alta piata. Cat a lansat modelul Cat S32 care este disponibil prin intermediul site-ului www.catphones.com la pretul de 299 de euro.

Noul smartphone are un ecran de 5.5 inch in diagonala, cu rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli. Este vorba despre un display cu tehnologie IPS si aspect modern, 18:9. Acest display este protejat de sticla Dragon Trail Pro Glass si poate fi utilizat atat cu manusi, cat si in cazul in care degetele tale sunt umede.

Cat S32 beneficiaza de certificare IP68, ceea ce il face rezistent la contactul cu apa si praful. Poate fi scufundat in apa pentru o jumatate de ora, la o adancime de 1.5 metri si nu va pati nimic! In plus, device-ul este certificat MIL-STD 810G, si a trecut cu brio testele companiei. Daca il scapi de la o distanta de aproximativ 2 metri, Cat S32 nu are nicio problema, ceea ce il certifica de departe ca fiind un telefon rezistent. Pe partea sa din stanga gasim un buton customizabil, care poate fi foarte folositor in cazul unor aplicatii de tip push-to-talk.

In ceea ce priveste procesorul…ei bine aici Cat nu impresioneaza prin telefonul sau. Cat S32 are un procesor Helio A20 de la MediaTek, adica un quad core destul de modest, care este cuplat, ce e drept, cu o memorie RAM de 3GB si cu 32 GB pentru stocarea de date. Acumulatorul sau are 4.200 de miliamperi, iar la nivelul departamentului foto, Cat S32 este echipa cu un senzor principal pe spate de 13 megapixeli si un al doilea senzor de 5 megapixeli pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling.

Noul model beneficiaza de Cat 6 4G LTE modem, suporta dual Nano SIM si Wi-Fi Calling, vine cu bluetooth 5.0, NFC si mufa audio de 3.5 mm pentru casti. Nu este privat de functia Radio FM si are port microUSB 2.0 pentru incarcare bateriei sale. Telefonul ruleaza din fabrica Android 10, cel mai nou sistem de operare de la Google.

Concluzie: Ca o parere personala, Cat S32 este intr-adevar un device din zona rugged, dar pretul sau mi se pare piperat. E drept, compania se bazeaza foarte mult pe renumele ei in acest domeniu si nu face rabat de la brandul care iti certifica faptul ca te afli in prezenta unui telefon rezistent.

Intr-adevar, Cat S32 este un telefon rezistent, dar pentru 300 de euro cred ca producatorul putea sa vina cu o configuratie ceva mai buna. Procesorul telefonului mi se pare unul modest, nu avem port USB de tip C pe un device realmente nou, in timp ce dotarile foto imi amintesc de telefoanele clasice din zona mid-range de acum 2-3 ani. Nici ecranul nu pare sa fie impresionant la acesti bani, iar daca nu esti un pasionat de telefoane rugged sau nu ai nevoie de un telefon atat de rezistent nu vad de ce ai investi 300 de euro intr-un device precum Cat S32, in conditiile in care piata din China iti ofera performanta buna la aceiasi bani, pe telefoane de la Huawei, Vivo, Xiaomi sau Oppo.

In zona rugged, compania Cat este arhicunoscuta si nu am niciun dubiu ca modelul Cat S32 este intr-adevar unul rezistent. Pentru pasionati, Cat S32 este un pariu sigur si probabil ca desi este un entry level din segmentul „rezistent” lucrurile vor merge bine (in continuare) pentru cunoscutul producator.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Cat
Product Name
Cat S32