Reviews, Stiri

Panasonic P99 smartphone cu display HD de 5″ si baterie de 2000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Panasonic P99Dupa ce in urma cu cateva zile am anuntat lansarea Panasonic Eluga I4, iata ca primim vesti noi dinspre Panasonic. Puternicul concern japonez a lansat un nou device in India, telefonul Panasonic P99. Ce-l face foarte special? Dincolo de specificatiile decente pe care le incorporeaza, noul P99 are un pret de achizitie mai mic de 500 de roni.

Panasonic P99 specificatii tehnice, pareri, imagini

Panasonic a adaugat iata inca un nume serie P prin lansarea oficiala in India a telefonului Panasonic P99. Device-ul costa 7,490 de ruble indiene, adica sub 500 de lei. Momentan, smartphone-ul va fi disponibil doar in zona India in magazinele online si offline, dar ar putea depasi granitele acestei tari in urmatoarele luni. Pare un telefon decent, care surprinde putin prin memoria de 2GB RAMi pe care producatorul i-a alocat-o. Bateria este una decenta (chiar buna, daca tinem cont de configuratia telefonului), iar capacitatea de stocare este mica, dar poate fi extinsa destul de mult. Prezenta unui sistem de operare ca Android Nougat este o veste foarte buna la acesti bani.

Panasonic P99 vine cu un display de 5.0″ in diagonala, un HD IPS care suporta rezolutie 1280 x 720 pixeli. Terminalul este motorizat de un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.25 Ghz, cuplat cu 2GB memorie RAM.

Capacitatea de stocare a datelor este de 16 GB in versiunea standard, insa Panasonic a inclus un port pentru carduri microSD, astfel ca utilizatorul va putea extinde memoria nativa a telefonului pana la 128 GB via micro SD.

Pe partea din fata, Panasonic P99 are o camera de 5 megapixeli pentru selfie-uri si video calling, iar pe partea din spate, device-ul vine cu o camera foto de 8 megapixeli plus LED Flash.

Panasonic P99 (2)

In materie de disponibilitate, smartphone-ul va putea fi achizitionat pe culori precum albastru si auriu (Champagne Gold). Panasonic P99 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si beneficiaza de aportul unei baterii lithium – polymer de 2000 miliamperi. La capitolul conectivitate, P99 de la Panasonic vine cu conectivitate 4G VoLTE, Bluetooth, GPS cu A-GPS si Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Panasonic P99 este un telefon dual sim cu port microUSB, care cantareste 145 de grame si masoara 8.6 milimetri. Inaltimea sa atinge 144.6 milimetri, iar latimea sa atinge 71.8 milimetri. Acest telefon costa mai putin decat proaspat lansatul Eluga I4.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic P99