Stiri

Panasonic P91 specificatii tehnice, pareri, pret de achizitie si disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Panasonic P9, Panasonic P99 si acum Panasonic P91. Cu siguranta ne vom incurca in scurt timp intre atatea terminale ale niponilor cu nume similare, insa avem certitudinea ca producatorul lanseaza telefoane pe banda rulanta si cauta sa acopere toate gusturile. Astazi, in India, Panasonic a lansat pe piata modelul P91, un smartphone de buget care va putea fi achizitionat in trei culori diferite: negru, auriu si albastru.

Panasonic P91 specificatii tehnice si detalii oficiale

Noul device Panasonic P91 va fi disponibil pentru moment pe piata indiana. Pretul de achizitie al device-ului atinge 6490 de rupii indiene, aproximativ 400 de lei.

Ce ofera la acesti bani noul telefon al companiei japoneze?

In primul rand, unran de 5 inch in diagonala, cu rezolutie 1280 x 720 pixeli. Apoi, aflam de la producator ca Panasonic P91 este echipat cu un procesor quad-core de la MediaTek, model MT6737T.

Panasonic a cuplat acest procesor cu 1 GB memorie RAM si cu alti 16 GB rezervati memoriei native de stocare a datelor.

Panasonic P91

Memoria Flash a telefonului primeste un sprijin important din partea producatorului care a facut loc in constructia device-ului pentru un slot pentru carduri externe, ceea ce inseamna ca viitorul utilizator va putea extinde capacitatea de stocare a datelor pana la 128 GB.

In materie de specificatii foto, device-ul nu sta rau. Avem o camera foto frontala, pentru selfie-uri si video calling cu rezolutie de 5 megapixeli, in timp ce pe spate, Panasonic a incorporat o camera principala cu rezolutie de 8 megapixeli. CAmera poate scana coduri QR, poate detecta automat scenariul, ajusta diverse valori si folosi diverse module profesionale.

Smartphone-ul Panasonic P91 ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat si este ajutat de o baterie de 2500 miliamperi, menita sa asigure o autonomie destul de buna pe fondul utilizarii de zi cu zi.

Presa din India anunta o autonomie de pana la 9 ore in playback video si de pana la 6 ore la navigare intensa pe web.

La capitolul conectivitate, device-ul propune tehnologie WiFi 802.11 b/g/n, conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM si tehnologie bluetooth 4.0. De asemenea smartphone-ul ofera GPS si port microUSB prin care se poate alimenta si bateria de 2500 de miliamperi.

Judecandu-l dupa specificatii, Panasonic P91 este un telefon care poate fi considerat un „underdog” in segmentul entry level. Ii va fi foarte greu sa faca fata concurentei cu telefoane precum Xiaomi Redmi Y1 Lite, Motorola Moto C Plus, Yu Yunique 2 Plus sau Swipe Elite Note 4G.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic P91