Reviews

Panasonic Eluga Ray 700 review: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Segmentul de buget este indiscutabil cel mai popular dintre toate sectoarele care atrag in India, si chiar China. Companii precum Xiaomi, Motorola, Lenovo sau Micromax sunt printre cele mai influente pe acest sector de activitate, insa in ultimul an, japonezii de la Panasonic au intrat foarte puternic pe aceasta piata.

Producatorul nipon a adus doua telefoane noi si atractive pe acest final de an pe piata low-budget din Asia, ambele fiind considerate adevarate „category killer” smartphones. Daca despre Panasonic Eluga Ray 500 am discutat deja in urma cu putin timp, este timpul acum sa aruncam o privire si peste Panasonic Eluga Ray 700.

Panasonic Eluga Ray 700 review

Lansat in septembrie pe piata, Panasonic Eluga Ray 700 este un smartphone de buget care sare putin din categorie. Device-ul este un concept reusit al celor de la Panasonic si ne propune un design atractiv plus optiuni impresionante pentru aceasta gama in ceea ce priveste configuratia sa. Atentie la ceea ce urmeaza, pentru ca telefonul despre care vom discuta costa putin peste 600 de lei.

Panasonic Eluga Ray 700 specificatii tehnice

Panasonic Eluga Ray 700 are un ecran de 5.5 inch in diagonala, ecran care suporta o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Este vorba despre un IPS LCD capacitive touchscreen in 16 milioane de culori, cu format 16:9 si o densitate a pixelilor de 401 ppi. Ecranul asigura un raport cu restul corpului de 71.9% si primeste protectie Corning Gorilla Glass 3.

Sub capota, Panasonic Eluga Ray 700 ascunde un procesor de 1.3 Ghz de la MediaTek, care are la bord opt nuclee Cortex A53. Acest chipset este cuplat cu placa video Mali T720MP3 si cu numai putin de 3 GB RAM! Capacitatea de stocare a datelor este una destul de mare (32 GB), dar, poate fi inclusiv extinsa pana la 256 GB via microSD.

eluga ray 700 (2)

Panasonic Eluga Ray 700 ruleaza Android 7.0 Nougat si are o camera foto principala pe spate de 13 megapixeli cu phase detection atuofocus, dual LED Flash, HDR, panorama si diafragma F/2.0. Aceasta camera poate filma la rezolutie Full Hd cu 30 de cadre pe secunda. Pe partea din fata, Eluga Ray 700 are o alta camera de 13 megapixeli cu diafragma F/2.2, HDR si aceeasi capacitate de filmare Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Impresionant!

Panasonic Eluga Ray 700 este echipat cu port microUSB 2.0 si optiunea USB On-The-Go. Viitorii utilizatori vor descoperi cu placere prezenta tehnologiei BlueTooth 4.0, a unui GPS util cu A-GPS si a optiunilor Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct si Hotspot. Senzorul de amprente al telefonului este plasat pe partea din fata, iar in configuratia smartphone-ului intra si alte caracteristici utile precum accelerometrul, senzorul de proximitate si compass.

Panasonic Eluga Ray 700 (3)

Desigur, Panasonic s-a asigurat ca cei care vor cumpara Panasonic Eluga Ray 700 se vor bucura la maxim de o autonomie buna. In configuratia terminalului intra astfel si generoasa baterie de 5000 de miliamperi, Li-Ion, non-removable. Cu siguranta aceasta baterie va concura serios in sectorul de buget „puterea” altor terminale foarte populare, asa cum este spre exemplu, Xiaomi Redmi Note 4.

Panasonic Eluga Ray 700 (2)

De remarcat si faptul ca Panasonic Eluga Ray 700 vine cu asistentul virtual Arbo. Smartphone-ul Panasonic Eluga Ray 700 poate fi achizitionat de pe site-ul Flipkart.com

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga Ray 700