Reviews

Panasonic Eluga Ray 550 lansat oficial: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

La inceputul acestui an, japonezii de la Panasonic au lansat pe piata telefonul de buget Panasonic P100, un device fara prea mari pretentii si dedicat pietei asiatice. Astazi insa, aflam ca niponii scot la inaintare un nou model din gama Eluga, foarte probabil un succes pentru Panasonic Eluga Ray 500. Este vorba despre modelul Panasonic Eluga Ray 550 despre care vom discuta si noi, in continuare.

Panasonic Eluga Ray 550 specificatii tehnice, pareri, disponibilitate, pret, imagini

Noul model Panasonic Eluga Ray 550 este de asemenea echipat cu asistent virtual si cu inteligenta artificiala. Iti poate invata obieciurile zilnice si iti poate salva recomandari sau date importante in timp real. Device-ul este o incercare a companiei japoneze de a mai iesi putin din anonimatul in care a intrat chiar si in sectorul dedicat smartphone-urilor de buget.

Panasonic Eluga Ray 550

Avem un ecran Big View Display, pe un telefon care va costa 9000 de rupii indiene in tara in care a fost anuntat oficial. Asta se traduce in putin peste 500 de lei. Panasonic Eluga Ray 550 va fi disponibil pe culori precum negru si auriu.

Asa cum spuneam, de pe noul Eluga Ray 550 nu lipseste asistentul virtual Arbo, care foloseste inteligenta artificiala. Ecranul telefonului va avea rezolutie HD+ si o diagonala de 5.7-inch si de data aceasta avem un panou 18:9. El imbraca si sticla curbata 2.5D, ceea ce-i ofera un plus la capitolul aspect.

Panasonic Eluga Ray 550 are sub capota un procesor MediaTek, model MT6737, un quad-core modest, care atinge o viteza maxima de 1.3 Ghz. Producatorul a cuplat acest chipset cu 3 GB memorie RAM si cu 32 GB pentru stocarea de date, optiuni destul de atractive, daca tinem cont de pretul terminalului. In plus, capacitatea nativa de stocare a datelor poate fi extinsa via microSD pana la 128 GB.

Din fabrica, Panasonic Eluga Ray 550 ruleaza Android 7.0 Nougat, astfel ca Panasonic nu face trecerea spre Oreo si nici nu credem ca o va face prea curand. Pe partea din fata, terminalul este dominat de aspectuosul sau panel HD+, insa descoperim si alte optiuni printre care camera foto frontala cu rezolutie de 8 megapixeli. Pe spatele device-ului, compartimentul foto gazduieste o camera foto principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli. Acumulatorul de pe Panasonic Eluga Ray 550 are 3250 de miliamperi si ar urma sa asigure o autonomie de pana la o zi in cazul utilizarii normale spre agresive a device-ului.

Noul model, Panasonic Eluga Ray 550, cantareste doar 152 de grame si are o grosime de 8.5 milimetri, ceea ce pare putin cam mult. Inaltimea sa atinge 152.5 milimetri, iar latimea telefonului este de 73.3 milimetri. Optiunile sale de conectivitate includ 4G VoLTE, dual SIM, wi-Fi 802.11 b/g/n si portul microUSB 2.0. Device-ul este echipat cu senzor de amprente si are in componenta sa si alti senzori precum accelerometru, senzor de proximitate, senzor de lumina ambientala sau magnometru. Panasonic Eluga Ray 550 va fi disponibil si pe site-ul FlipKart in perioada urmatoare.

Summary
Panasonic Eluga Ray 550 lansat oficial: pret, specificatii tehnice, pareri
Article Name
Panasonic Eluga Ray 550 lansat oficial: pret, specificatii tehnice, pareri
Description
Panasonic Eluga Ray 550 a fost anuntat oficial in India. Intra in magazine cu specificatii atractive, pret bun si asistentul virtual Arbo
Author
Publisher Name
Catmobile