Reviews, Stiri

Panasonic Eluga Ray 500 » pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Panasonic a lansat recent pe piata terminalul Panasonic P9, dar si doua noi telefoane din gama Eluga, Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro. Concernul solicita din nou atentia noastra pentru un nou terminal din gama Eluga: Panasonic Eluga Ray 500. Despre acest device, vom discuta in cele ce urmeaza.

Panasonic Eluga Ray 500 pret si disponibilitate

Telefoanele din gama Eluga sunt recunoscute pentru faptul ca ofera suport VoLTE si preturi foarte mici utilizatorilor din India. Putine dintre ele ajung si in Europa la diversi retaileri, insa achizitia lor nu este deloc un proces dificil daca se face prin intermediul site-ului Flipkart.

Panasonic Eluga Ray 500 (2)

Noul Panasonic Eluga Ray 500 a fost listat deja pe acest site, handset-ul avand un pret destul de bun de achizitie: 10,000 de rupii indiene, echivalentul a 600 de lei, la ora redactarii acestui articol. Smartphone-ul poate fi achizitionat pe culori precum Mocha Gold, Marine Blue si Champagne Gold

Haideti sa aruncam o privire peste ceea ce ofera Panasonic Eluga Ray 500

Display, procesor, RAM si stocare de date

Panasonic Eluga Ray 500 imbraca o contructie metalica unibody si are senzorul de amprente digital incorporat in butonul Home. Terminalul vine cu un ecran de 5 inch in diagonala si rezolutie HD (1280 x 720 px), plus sticla curbata 2.5D in partea de sus. Sub capota, telefonul ascunde un procesor tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Este vorba despre un quad-core marca MediaTek, model MT6737, cuplat cu 3GB memorie RAM si 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor.

Panasonic Eluga Ray 500

Producatorul permite extinderea memoriei native a telefonului prin incorporarea in Panasonic Eluga Ray 500 a unui slot pentru carduri microSD. Capacitatea de stocare nativa poate ajunge astfel pana la 128 GB via microSD.

Dotari foto

Panasonic Eluga Ray 500 se bazeaza pe un setup simplu si de succes pentru telefoanele din Asia. Camera principala este duala si are la bord doi senzori de 13 respectiv 8 megapixeli plus o diafragma F2.0 pentru senzorul mare si una F2.4 pentru senzorul mai mic. Camera duala vine cu Flash dual-LED si lentile 5P pentru imbunatatirea calitatii imaginilor surprinse.

Panasonic Eluga Ray 500 (3)

Pe partea din fata, Panasonic Eluga Ray 500 propune un selfie-cam cu rezolutie de 5 megapixeli si lentile 3P plus diafragma F2.4. Camerele au diferinte optiuni importante precum HDR, Panoramic, Beauty, Wide Angle Capture sau Normal Capture.

Alte caracteristici

Smartphone-ul Panasonic Eluga Ray 500 incorporeaza o baterie cu capacitate foarte mare. Acumulatorul device-ului are 4000 miliamperi si este menit sa asigure o autonomie mare. Eluga Ray 500 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si … avem o veste excelenta: sistemul de operare este in versiune stock!

Panasonic Eluga Ray 500(4)

Gasim pe Panasonic Eluga Ray 500 slot dual-SIM, conectivitate 4G VoLTE, Wi-fi de cea mai noua generatie, Bluetooth 4.0, microUSB si GPS.

sursa: gizbot.com

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Pana`
Product Name
Panasonic Eluga Ray 500
Price
RON (aprox) 600