Reviews, Stiri

Panasonic Eluga Pure review si detalii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Panasonic Eluga Pure este un smartphone de tip phablet cu dotari decente pe care divizia de telefoane mobile a companiei cu sediul in Kadoma, Japonia, l-a lansat in Taiwa. Terminalul este al doilea din seria Eluga pe care catmobile.ro il analizeaza dupa ce la inceputul lunii aprilie am discutat despre Panasonic Eluga Ray Max, al carui review il puteti citi pe blogul nostru.

Panasonic Eluga Pure specifcatii, impresii, detalii tehnice

Cele mai importante specificatii ale terminalului de tip phablet, Panasonic Eluga Pure

  • Nume: Panasonic Eluga Pure
  • Display: LCD, 5.5 inch, rezolutie 1920×720 pixeli
  • Chipset: procesor quad core Mediatek MT6737 de 1.25 Ghz
  • Accelerator grafic: Mali T720
  • Memorie RAM:2 GB
  • Spatiu de stocare: 16B (extensibil prin microSD)
  • Acumulator: 2900 mAh
  • Camera foto : 1. senzor de 13 megapixeli; 2. senzor de 8 megapixeli
  • Conectivitate: 4G

Panasonic Eluga PurePanasonic Eluga Pure este un terminal de tip phablet, datorita dimensiunilor ecranului sau. Item-ul impresioneaza din punctul meu de vedere la capitolul aspect, atat estetic, cat si din punct de vedere al constructiei. Caracasa lui Eluga Pure este confectionata din material policarbonat, in timp ce pe partea din fata gasim un strat de sticla curbata de tip 2.5 D. Acest strat adaposteste un afisaj de rezolutie HD 1920×720 pixeli si un display cu diagonala de 5.5 inch. Cu siguranta, ne-ar fi placut sa descoperim in cazul unui smartphone asa de atractiv o rezolutie superioara, un full HD in speta, dar chiar si-asa, Panasonic Eluga Pure se descurca destul de bine cu acest LCD.

In plus, display-ul este vizibil saltat la nivel calitativ de tehnologia care reduce lumina de culoare albastra, adica acelasi efect pe care l-am descoperit cu placere la telefoanele produse in Olanda, de Philips. Rolul acestei tehnologii este important si bine definit, pentru ca utilizatorul constata rapid faptul ca ochii sai sunt mult mai putin obositi dupa utilizarea terminalului. Panasonic a gandit bine acest raport al calitatii pentru display-ul Panasonic Eluga Pure, inlocuind oarecum calitatea evident superioara a unei rezolutii precum Full HD, cu acest efect destul de bine venit. Este o completare tehnologica interesanta pentru un terminal nu foarte scump.

Motorul Panasonic Eluga Pure este un chipset produs de MediaTek, cae e drept, parca ar fi fost si mai bine venit daca era tactat la o rezolutie superioara celei de 1.25 Ghz. Avem asadar la dispozitie un quad-core pe 64 de biti, model MT 6737, procesor sprijini de acceleratorul grafic Mali T720. Eluga Pure se bazeaza pe o memorie de tip RAM de numai 2GB (care pare insa suficienta pentru cerintele sale) si pe un spatiu de stocare nativ de 16GB. Acestor ingrediente le adaugam si avantajele oferite de slotul pentru carduri microSD prin care utilizatorul poate suplimenta spatiul de stoare pana la 32 GB. Daca sunteti interesati de un astfel de card microSD pe care sa-l achizitionati la un pret decent, puteti rasfoi oferta site-ului nostru.

Panasonic Eluga Pure 3Prin Panasonic Eluga Pure poti controla orice aparat pe care il mai ai prin casa si care este produs de concernul japonez. Compania a inclus o functie speciala intre functiile terminalului, o functie prin care Eluga Pure se transforma intr-un veritabil controlor de la distanta al oricarui aparat de tip Panasonic. Sistemul de operare folosit de acest phablet este Android 6.0 Marshmallow, la care se adauga intergata grafica FHUI (FitHome UI). Compatibil cu tehnologia 4G, Panasonic Eluga Pure are o autonomie buna datorita acumulatorului sau (verifica oferta noastra de baterii) de 2900 mAh. Dotarile foto ale telefonului sunt destul de bune, chiar neasteptat de bune. Eluga Pure are o camera principala de 13 megapixeli si o alta camera frontala de 8 megapixeli. Avantajosele dotari foto vin de asemenea cu functii importante preucm autofocus sau Flash Led.

 

Taiwanezii au intampinat cu placere acest terminal,care in aceasta tara a fost listat la pretul de 165 de dolari. Nu foarte mult pentru un dispozitiv bine construit, cu un design foarte placut, o baterie cu capacitate generoasa si cateva functii interesante si utile.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga Pure
Price
$ 165