Reviews, Stiri

Panasonic Eluga I4 telefon de buget cu asistent virtual, Android Nougat si baterie de 3000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Un nou smartphone din gama Eluga de la Panasonic a vazut lumina zile in India. Noul Panasonic Eluga I4 este un smartphone de buget si vine la putin timp distanta de la oficializarea terminalului Panasonic Eluga I2 Activ si a celor doua Pansonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro.

Panasonic Eluga I4 specificatii tehnice si prezentare 

Panasonic a anuntat oficial lansarea telefonului de buget Panasonic Eluga I4 intr-un cadru mai putin amplu si fara fastul de alta data. Pe undeva, perfect normal, tinand cont ca la fel ca majoritatea partenerilor sai de gama, Eluga I4 nu este un device care sa poata impresiona piata ci mai degraba un telefon menit sa asigure strictul necesar celor care-si doresc un telefon ieftin.

Panasonic Eluga I4

Panasonic Eluga I4 vine cu ecran IPS de 5.2 inch care suporta o rezolutie 1280 x 720 pixeli. Sub capota sa, terminalul ascunde un procesor de la MediaTek, model MTK6737, tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Chipsetul este cuplat cu 2Gb memorie RAM si cu 16 Gb memorie nativa de stocare a datelor. Aceasta din urma va putea fi extinsa de viitorul utilizator, intrucat smartphone-ul beneficiaza de slot pentru carduri microSD. Extinderea capacitatii de stocare a datelor este permisa pana la 127 Gb via microSD.

Panasonic Eluga I4 are senzor de amprente (incorporat in butonul home) si ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat. Terminalul este capabil de conexiune 4G VoLT si beneficiaza de bluetooth 4.0, wi-fi 802.11 b/g/n si slot microUSB.

In ceea ce priveste compartimentul foto, Panasonic Eluga I4 detine o camera frontala (pentru selfie-uri si video-calling) cu rezolutie de 5 megapixeli si o camera principala cu LED Flash si rezolutie de 8 megapixeli. Bateria telefonului are o capacitate de 3000 de miliamperi, iar Panasonic Eluga I4 include in configuratia sa asistentul virtual Arbo, un asistent in-house, produs de Panasonic.

Panasonic Eluga I4 pret si disponibilitate

Smartphone-ul Panasonic Eluga I4 costa 8.290 de rupii indiene, echivalentul a putin peste 400 de lei. Device-ul poate fi achizitionat pe culori precum albastru, negru si auriu, iar in curand Panasonic il va livra si in alte tari in afara Indiei.  Eluga I4 cantareste 150.7 grame si masoara 8.3 milimetri. Are un aspect compact, placut, este usor manevrabil si pare un telefon interesant pentru gama de buget.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga I4
Price
LEI (aprox) 420