Reviews, Stiri

Panasonic Eluga I2 Activ lansat oficial in India

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Panasonic Eluga I2 ActivDupa lansarea terminalelor Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro, compania japoneza a lansat oficial pe piata din India si terminalul de buget Panasonic Eluga I2 Activ. Smartphone-ul va fi disponibil pe culori ca Auriu, Roz-Auriu si Gri si va costa in jur de 120 de dolari.

Panasonic Eluga I2 Activ specificatii cheie

  • Display: HD, 5 inch, 1280×720 px
  • Procesor: MediaTek MT 6737, 1.25 Ghz
  • Memorie RAM: 1GB/2GB
  • Memorie ROM: 16GB
  • Baterie: 2200 mAh
  • OS: Android 7 (Nougat)

Panasonic Eluga I2 Activ primele impresii

Noul smartphone de buget Panasonic Eluga I2 Activ este un telefon care se bazeaza pe ideea de selfie. Chiar daca specificatiile sale nu sunt impresionante pe toate sectoarele, din punct de vedere al camerei frontale, terminalul are o configuratie buna.

Noul Panasonic Eluga I2 Activ beneficiaza de un ecran cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD, 1280×720 pixeli. Acesta pare capabil conform producatorului sa asigure imagini excelente chiar si in conditii de iluminat puternic, dar si in conditii de iluminat scazut. Culorile sale sunt vii si puternice, asta desi rezolutia HD nu este tocmai una care sa tradeze perfectiunea la un smartphone. Pentru nivelul vizat de producatorul japonez insa, ecranul noului Panasonic Eluga I2 Activ pare o optiune excelenta, mai ales daca ne raportam la pretul de vanzare al telefonului.

Ce altceva mai aduce noul Panasonic Eluga I2 Activ? Ei bine, terminalul vine cu un procesor MediaTek de 1.25 Ghz, model MT6737. Acest chipset este cuplat in functie de versiunea disponibila cu 1 GB memorie RAM sau cu 2GB memorie RAM. La nivel de stocare a datelor, Panasonic Eluga I2 Activ vine cu 16 GB memorie interna, o capacitate care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD, pentru ca terminalul permite printr-un slot introducerea unui astfel de card.

Panasonic Eluga I2 Activ este capabil de 4G VoLTE, vine cu Wi-Fi 802. 11 b/g/n si beneficiaza de bluetooth 4.0, GPS, Radio FM si micro USB 2.0.

2200 mAh este capacitatea bateriei noului device, care ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat. Telefonul se bazeaza foarte mult pe specificatiile sale foto, intrucat vine cu dotari destul de avantajoase. Pe partea din spate, handset-ul are o camera principala cu senzor de imagine de 8 megapixeli plus autofocus si LED Flash.

Pe partea din fata, terminalul vine cu o camera foto de 5 megapixeli despre care producatorul vorbeste la superlativ, desi e greu de perceput acest cuvant la o asemenea configuratie.

Pankaj Rana, Head Bussines – Panasonic India: „Odata cu lansarea Panasonic Eluga I2 Activ ne propunem ca toti acei utilizatori care sunt in cautare de telefoane stylish cu selfie-cameras puternice, dar nu au suficient de multi bani la dispozitie sa se indrepte catre propunerea noastra. Smartphone-ul are un display HD foarte bun, poate fi manevrat si controlat foarte usor, iar la acest detaliu ne-am gandit inca de la inceput pentru ca majoritatea posesorilor de telefoane din 2017 cauta dispozitive pocket friendly, cu specificatii bune si dotari foto avantajoase la un pret cat se poate de mic. Conform cercetarilor noastre alaturi de cei de la Counterpoints Research, aproape 33% dintre utilizatorii nostri prioritizeaza o camera foto frontala puternica la telefoanele noastre la achizitionarea unui telefon, ceea ce ne-a condus catre directia pe care am dorit sa o urmam la constructia Panasonic Eluga I2 Activ”.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga I2 Activ
Price
$ 120