Stiri

Panasonic Eluga C primul bezel-less din gama ELUGA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Panasonic au fost foarte „agresivi” in acest an pe piata din India. Au cautat sa acopere toate gusturile prin diversele terminale pe care le-au propus in prima si in a doua jumatate a anului. Terminalele Panasonic din gama Eluga s-au bucurat de o receptie buna in aceasta zona, iar concernul japonez incearca sa le duca acum, cumva, si in Europa. Si sincer, n-ar strica sa vedem curand telefoane ca Panasonic Eluga Ray 500 sau Panasonic Eluga Ray 700, cu preturi rezonabile si specificatii bune si pe la noi.

S-ar putea insa ca mult mai atractiv sa vi se pare viitorul handset din aceasta gama, telefonul Panasonic Eluga C, cel care este considerat primul bezel-less din gama al companiei japoneze. Terminalul nu a fost inca lansat oficial, dar el apare deja pe site-ul eprice.com si arata asa:

Panasonic Eluga C

Panasonic Eluga C aspect si specificatii tehnice

Acest device va fi lansat din cate se pare in Taiwan, o informatie confirmata si de compania nipona. Panasonic Eluga C va avea ecran aproape bezel-less, dar nu exista momentan o confirmare asupra aspectului 18:9 pe care l-ar putea imbratisa. Cert este ca pe Eluga C vom avea un display edge-to-edge pe trei dintre laturile terminalului. La fel de cert este ca Panasonic nu va priva viitorii utilizatori de prezenta asistentului virtual Arbo, productie proprie.

Imaginea teaser care a aparut in media anunta ca Panasonic Eluga C va fi lansat pe 29 noiembrie. Fara doar si poate, intamplator sau nu, acest telefon aduce aminte de telefoanele celor de la Sharp, gama Aquos. Avem un display „three-sided”, aproape bezel-less cu buton capacitiv „home” care va avea integrat si senzorul de amprente al device-ului. In partea de jos, sub display, Panasonic a plasat un microfon si alti senzori importanti, dar mai ales camera foto. Adica pe aceeasi tipologie pe care am vazut-o la Xiaomi Mi MIX si Xiaomi Mi MIX 2.

Panasonic Eluga C va rula Android 7.0 Nougat, proaspat scos din cutie. Nu exista momentan detalii complete despre acest device, dar cu siguranta pare unul interesant si tinand cont de gama din care face parte, el nu va avea un pret mare. Vom reveni cu detalii despre Panasonic Eluga C in zilele urmatoare, dupa lansarea oficiala a produsului.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes