Stiri

Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro lansate oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 ProCompania Panasonic a lansat astazi oficial doua noi telefoane. Este vorba despre modelele Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro, doua handset-uri aproape similare cu preturi destul de apropiate.

Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro preturi si specificatii tehnice

Cele doua noi terminale marca Panasonic au preturi destul de apropiate si specificatii destul de similare. Modelul Panasonic Eluga A3 costa 176 de dolari la ora redactarii acestui articol, iar modelul Panasonic Eluga A3 Pro costa 200 de dolari la ora redactarii acestui articol.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice si aspectul, cele doua modele Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro sunt destul de apropiate valoric. Ambele imbraca un design metalic si au o grosime de 9.1 milimetri. Eluga A3 este propulsat de un procesor quad-core de la MediaTek, model MT6737, in timp ce modelul Pro vine cu procesor octa-core MediaTek MT6753. Ecranele sunt identice: diagonala de 5.2 inch cu rezolutie HD (1920 x 720 px).

Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si se bazeaza pe o memorie RAM de 3GB. In schimb, modelul standard are o capacitate de stocare mai mica, de 16 GB. Eluga A3 Pro vine cu o capacitate de stocare dubla, de 32 GB. Memoria celor doua telefoane poate fi insa extinsa prin intermediul unui slot pentru carduri microSD, putand atinge pana la 128 GB.

In ceea ce priveste dotarile foto, Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro vine cu camere principale pe partea din spate de cate 13 megapixeli plus PDAF si Led Flash in timp, camerele frontale au senzori de cate 8 megapixeli pe fiecare dintre cele doua modele.

Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro sunt sustinute de baterii puternice, ambele avand o capacitate in cuantum de 4000 miliamperi. Asistentul virtual proprietar al companiei japoneze, Arbo, este prezent si pe clasicul Eluga A3 si pe versiunea Pro. In ceea ce priveste partea de conectivitate, Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro suporta reteaua 4G VoLTE si beneficiaza de bluetooth 4.0, micro USB 2.0, senzor de amprenta frontal, OTG, GPS si Wi Fi.

Chiar si la capitolul dimensiuni, cele doua terminale au specificatii similare: Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro masoara 148 x 72.4 x 9.1 milimetri si cantaresc 161 de grame.

Specificatii cheie Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro

– procesoare de la MediaTek, quad-core pe modelul A3 si octa-core pe modelul A3 Pro
– baterii de cate 4000 mAh pe fiecare model
– dotari foto similare: 13 megapixeli camera principala, 8 megapixeli camera frontala
– 4G VoLTE pe ambele modele
– ecrane de 5.2 inch cu rezolutie HD
– 3Gb memorie RAM pe fiecare model
– 16 GB spatiu de stocare a datelor pentru A3 si 32 GB spatiu de stocare a datelor pentru A3 Pro

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro
Price
$ 176