Reviews

Oukitel U15 Pro review, pret si specificatii complete

Home  »  Reviews

catmobile

acum 7 ani

Telefoanele mobile inteligente care apar in ultima vreme sunt menite sa impresioneze la cat mai multe capitole. Foarte multe dintre aceste dispozitive au aspect extrem de elegant, componente software de calitate si o prezentare remarcabila, potrivita pentru a atrage un anumit tip de clientela. Pentru providerii noi de pe piata, batalia este una din ce in ce mai dificila, mai ales ca marile companii produc smartphones de o calitate spectaculoasa, parca de la zi la alta. Cu atat mai mult cu cat providerul vine de pe piata asiatica, unde razboiul dominat pentru moment de Xiaomi, atrage numerosi competitori de prestigiu care cauta sa asigure telefoane mobile de o calitate foarte buna la preturi excelente. In aceasta categorie, incearca sa se incadreze si phableta Oukitel U15 Pro, un device care convinge prin dotarile sale hardwarde dublate de un pret acceptabil pentru orice buzunar.
Sigur, renumele producatorului nu se poate compara pentru moment cu gigantii din domeniu, cu toate ca Oukitel U15 Pro pare una dintre principalele arme de atac ale companiei in incercarea de a atrage cat mai multi cumparatori.

Oukitel U15 Pro review, pret si specificatii complete

Iar resursele par sa le ajunga, pentru ca Oukitel U15 Pro este un smartphone de ultima generatie cu un design extrem de spectaculos, cu o memorie RAM atractiva, display HD produs de Sharp si chipset produs de MediaTek. Producatorii din Asia continua sa impresioneze la capitolul ambalaj si calitate, telefoanele produse pe aceasta piata pastrand preturi decente si un aspect exterior elegant sustinut de un nivel de performanta destul de ridical al dispozitivelor propuse cel putin in 2016. Oukitel U15 Pro beneficiaza de un ecran HD de 5.5 ” furnizat de Sharp, compania fondata de Tokuji Hayakawa avand deja o serie de colaborari fructuoase pe aceasta piata cu diverse companii partenere din Asia. E drept, la pretul cu care telefonul se comercializeaza, parca se putea miza pe un ecran ceva mai performant! Metalul domina in schimb ambalajul modelului Oukitel U15 Pro (ceea ce poate fi considerat un plus), iar estetica telefonului este imbunatatita de prezenta unui scut Corning Gorilla Glass. La capitolul rezolutie, ecranul Sharp atinge 1280×720, deci un plus de High Definition apreciabil pentru un telefon low-budget.

Specificatii complete Oukitel U15 Pro

  • Display: IPS Sharp, 5.5″ cu rezolutie 1280×720
  • Protectie: Corning Gorilla Glass 2.5D, cauta Folii de protectie ecran
  • Procesor: Media Tek MT6753 octa core 1.3Ghz
  • Placa Video: Mali T720
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie interna: 32 GB (extindere pana la 128 GB -microSD)
  • Camera foto principala: 16 Megapixel (autofocus, LED Flash)
  • Camera foto secundara: 5 Megapixel
  • Acumulator: SCUD Li-Polymer 3000 mAh
  • Sistem de operare: Android 6.0 Marshmallow

Pentru ca aminteam de atractivitatea memoriei RAM in cazul acestui telefon, ei bine notati ca Oukitel U15 Pro ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow cu memorie 3GB RAM si 32 GB de memorie interna (posibilitate de extindere pana la 128 GB prin micro SD). Procesorul este de tip octa-core Media-Tek MT6753 la frecventa 1.3 Ghz. Ceea ce suna destul de convingator pentru un dispozitiv care nu are un pret piperat. Desigur, se putea plusa la acest capitol, insa partea de grafica si imagine nu sufera deloc, in timp ce fanii gaming-ului nu vor fi dezamagiti de placa video Mali T720. Asa cum ne-au obisnuit asiaticii, in ceea ce priveste partea de fotografie, smartphone-urile produse in aceasta zona continua sa impresioneze. Este si cazul Oukitel U15 Pro care mizeaza pe doua camere foto, una principala de 16 megapixel (care este sustinuta de un stabilizator optic de imagine precum si de tehnologie autofocus de ultima generatie si evident flash LED) si una frontala de 5 megapixeli. Ambele tipuri de camera suporta filmari la rezolutii optime de 1080p, deci in format Full HD. Oukitel U15 Pro isi completeaza nivelul de performanta cu un senzor de amprenta (dureaza 0.1 secunde validarea sa) care poate fi utilizat la deblocarea telefonului, dar si la rularea unor aplicatii foarte interesante.

Asa cum probabil intuiti, Oukitel U15 Pro este un dual sim cu conectivitate 4G LTE, bluetooth 4.0 si WiFi N. Smartphone-ul este sustinut de o baterie de 3000mAh, care conform precizarilor din presa chineza acopera dupa primele teste o zi de utilizare normala. Pretul de vanzare al acestui telefon atinge 120 de dolari, ceea ce suna intr-adevar atractiv. Pentru ca este disponibil la comanda in magazinele online internationale, daca includem taxele vamale, Oukitel U15 Pro poate depasi cu putin 500 de lei, un pret decent spunem noi pentru ceea ce poate oferi aceasta phableta. Cu specificatia ca raportat la procesorul pe care il utilizeaza poate se mai puteau scadea 20 de dolari din pretul final.

Oukitel U15 Pro review, pret si specificatii complete

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 12 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel U15 Pro