Stiri

OUKITEL K8000, primul smartphone cu baterie de 8000 mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la Oukitel au lansat la inceputul acestei luni pe piata, primul lor telefon cu ecran Infinity 18:9 si baterie de 5000 mAh. Dar Oukitel K5000 nu va fi singura noutate din partea producatorului in aceasta perioada, pentru ca Oukitel se pregateste sa lanseze si primul smartphone cu baterie de 8000 de miliamperi.

Oukitel K8000 specificatii si detalii tehnice

Compania Oukitel este recunoscuta pentru nivelul de autonomie mare pe care il asigura utilizatorilor de telefoane sub acest brand. In august, producatorul a lansat Oukitel K10000 Max, smartphone rugged cu o baterie impresionanta, iar in iulie a aruncat pe piata sepctaculosul Oukitel K10000 Pro, telefon cu baterie mamut de 10000 miliamperi.

Autonomie de 5 zile, dupa o singura incarcare

Chinezii vor lansa insa in perioada urmatoare, Oukitel K8000, primul smartphone cu baterie de 8000 de miliamperi, despre care se spune ca va avea o autonomie mai buna decat a oricarui alt smartphone 4G de pe piata. Producatorul anunta o autonomie de 5 zice dupa o singura incarcare pentru o utilizare normala, ceea ce suna extrem de bine. Tinand cont de calitatea buna a bateriilor produse in ultimii doi ani de acest producator, nu avem motive reale sa ne indoim de ceea ce sustine Oukitel legat de noul sau device.

Ecran de 5.5 inch Samsung AMOLED

In ceea ce priveste alte specificatii ale telefonului, viitorul Oukitel K8000 se remarca si prin ecranul sau cu diagonala de 5.5 inch, HD Samsung AMOLED. De remarcat faptul ca producatorul a ales sa opteze pentru un ecran de tip AMOLED pe acest device, ceea ce vine indiscutabil ca o veste foarte buna.

Oukitel K8000

Acest ecran va fi cu siguranta bazat pe ideea power-effective si va contribui si el la autonomia mare a terminalului. Dincolo de asta, aspectul si calitatea sunt incontestabil mai bune decat pe alte telefoane de 5.5 inch de la Oukitel. Tot in ceea ce priveste autonomia si economisirea de energie, Oukitel K8000 va profita fara discutie si de aportul sistemului de operare, Android 7.0 Nougat.

Procesor de la MediaTek si memorie de 4GB RAM

Device-ul Oukitel K8000 va fi un mid-range bazat pe autonomie, insa va avea si alte specificatii valoroase pentru orice configuratie. Oukitel va introduce sub capota primului smartphone cu baterie de 8000 de miliamperi, un procesor de la MediaTek, un octa-core tactat la frecventa de 1.5 Ghz. La dispozitia utilizatorului vor sta si 4GB pentru memoria RAM si alti 64 GB pentru stocarea de date.

Camera foto duala si selfie cam de 13 MP

Oukitel K8000 va avea o camera foto principala duala. Cei doi senzori ai acestei camerei vor fi de 16, respectiv 2 megapixeli, in timp ce frontal, device-ul va beneficia de o camera foto destul de puternica pentru selfie-uri si videocalling. Aceasta camera va avea o rezolutie de 13 megapixeli si unghiuri de deschidere foarte bune.

Alte detalii despre acest device Oukitel K8000 puteti gasi pe site-ul oficial Oukitel. Nu avem o data de lansare concreta in acest moment pentru modelul din imagini, precum nici un pret estimativ. Vom reveni insa cu amanunte despre K8000 in perioada urmatoare.

Summary
OUKITEL K8000, primul smartphone cu baterie de 8000 mAh
Article Name
OUKITEL K8000, primul smartphone cu baterie de 8000 mAh
Description
Oukitel K8000 va fi primul smartphone cu baterie de 8000 de miliamperi si este pregatit sa asigure o autonomie de 5 zile