Stiri

Oukitel K7 Power, baterie uriasa la pret mic. Detalii tehnice, specificatii, pareri

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Asa cum probabil intuiti, modelul Oukitel K7 Power este o versiune ceva mai noua a variantei standard Oukitel K7, pe care producatorul o lansase deja pe piata in acest an.

Noul Oukitel K7 Power a fost oficializat si el de catre producatorul chinez la inceputul lunii si pare sa fie genul de telefon dedicat tuturor celor care cauta in primul rand autonomie. Posibil sa descoperi in el in backup phone, rezistent si accesibil ca pret, pe care sa-l ai acolo, ca rezerva, in cazul in care stii ca telefonul tau de baza nu are o autonomie extraordinara si iti vine oarecum peste mana sa te plimbi cu un powerbank dupa tine ca sa-l incarci mereu.

Prin urmare, aruncam o privire peste ceea ce aduce nou Oukitel K7 Power si vedem daca poate fi o solutie utila pentru pretul solicitat de producatorul din China.

Oukitel K7 Power pret si disponibilitate

Noul Oukitel K7 Power nu te va costa mai mult de 500 de lei. De fapt, aruncand o privire peste oferta celor de la Gearbest observam ca acest phablet are un pret provocator: 99 de dolari. Asta insemna ca ne indepartam de borna de 500 de lei si ne apropiem mai mult de cea de 400 de lei. Pentru un device cu baterie de 10.000 de miliamperi, nu suna rau deloc, nu-i asa? Gasesti detalii despre pretul si disponibilitatea Oukitel K7 Power pe Gearbest.com.

Oukitel K7 Power pareri si specificatii tehnice

Daca cititi blogul nostru in mod regulat, cred ca v-ati obisnuit cu produsele celor de la Oukitel. Acest producator propune telefoane durabile si impresioneaza in cele mai multe oferte prin autonomia fantastica a dispozitivelor. Un telefon cu o baterie impresionanta este si Oukitel K10 despre care gasiti detalii pe blogul nostru. Iti spun doar atat > merge pana la 90 de ore cand vine vorba de convorbiri si la 5 minute de incarcare a telefonului ai cam 2 ore de baterie pentru convorbiri.

Revenim insa la noul Oukitel K7 Power, o noua versiune a modelului Oukitel K7. Nu te gandi ca la putin peste 400 de lei vei da lovitura cu un smartphone excelent echipat la interior.

Din pacate, Oukitel lasa in configuratia telefonului detalii mai putin atractive, care nu te vor da pe spate. Spre exemplu, procesorul MediaTek MT6750 are cam 3 ani vechime. Nu stim de ce, dar Oukitel insista cu astfel de chispet-uri vechi. Poate a cumparat mult prea multe si acum vrea sa scape de ele 🙂 Nu stiu. Dar cert e ca pentru un telefon din acest an, fie el si unul mai ieftin, parca e prea mult sa vezi din nou acest procesor in configuratia sa. Are opt nuclee si o viteza maxima de 1.5 Ghz, la care se adauga 2 GB RAM pentur memorie si 16 GB pentru stocarea de date.

Ecranul telefonului merge pe o diagonala de 6-inch, ceea ce incadreaza terminalul in sectorul phabletelor. Oukitel a ales o diagonala mare si o rezolutie mai putin spectaculoasa (HD +) adica 1440 x 720 pixeli. Aspectul este modern (18:9), iar sticla este curbata. Nu ma dau in vant dupa acest format al celor de la Oukitel, dar il accept ca atare.

Avem Android 8.1 0reo pe acest nou produs al chinezilor, plus optiune dual sim si 4G cu viteze de pana la 150 Mbps in download, sau 50 Mpbs in upload. Nu lipseste mufa pentru casti de 3.5 milimetri, un eveniment care parca trebuie din ce in ce mai des amintit daca tinem cont de trend. GPS-ul este de asemenea prezent, iar pentru o mai buna localizare, Oukitel aduce A-GPS si GLONASS.

Scannerul de amprente este clasic, iar camera frontala are o rezolutie de 5 megapixeli. Pe spate, device-ul propune un modul foto dual, cu o camera principala de 13 megapixeli si 2 megapixeli. Deschiderea pare buna: f/2.0.

Evident, marele avantaj al Oukitel K7 Power este acumulatorul de 10.000 de miliamperi. Acesta iti ofera conform producatorului o autonomie de pana la 5 zile. Prin urmare, sa nu te sperii de greutatea device-ului: Oukitel K7 Power cantareste 302 grame.

Asa cum ne asteptam, Oukitel K7 Power nu impresioneaza puternic la nivel de configuratie interna, dar pentru putin peste 400 de lei iti propune un device care merge excelent ca backup phone si care prin bateria sa gigantica te asigura ca nu te va lasa la greu. Astept si parerile tale despre acest model in rubrica de comentarii.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel K7 Power
Price
$ 99