Stiri

Oukitel K6 va avea procesor Helio P23 si 6 GB memorie RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chiar daca 2017 se indreapta spre final, cei de la Oukitel au in plan o noua lansare importanta. Recent, producatorul a lansat smartphone-ul Oukitel K6000 Plus, iar pana la finele anului vor lansa pe piata si modelul Oukitel K6, un device puternic care va fi oficial probabil pana la mijlocul lunii decembrie. Este vorba despre un adevarat „killer” cu memorie si baterie mare, plus un design extrem de atractiv. Detalii avem in cele ce urmeaza.

Oukitel K6 va avea procesor Helio P23 si 6 GB memorie RAM

Oukitel K6 este un smartphone cu design 18:9 Full Screen cu aspect glossy, atragator. Atat pe partea din spate cat si pe partea din fata, terminalul imbraca o constructie de sticla, dar si o tenta de aluminiu de cea mai buna calitate. Finisajele sunt premium, iar constructia pare una superba.

Oukitel K6

Dar, in afara de design-ul foarte „fashionabel”, smartphone-ul ascunde si cateva specificatii foarte atractive.

Spre exemplu, sub capota, descoperim un procesor puternic, de la MediaTek. Este vorba despre modelul MT6763, adica un chipset Helio P23 cu 8 nuclee tactat la frecventa de 2.0 Ghz. Puternicul procesor este echipat cu 6GB memorie RAM si cu 64 GB pentru stocarea de date.

Oukitel K6 ruleaza Android 7.1 Nougat, un sistem de operare super fluent si foarte bine optimizat, menit sa asigure o excelenta experienta utilizatorului. Ecranul are o diagoanala de 6 – inch si propune evident, formatul 18:9, cel mai in trend daca-i putem spune asa in acest an. Rezolutia pe care acest INCELL display o suporta este Full HD + adica 2160 x 1080 pixeli. Nu lipseste functia NFC.

Pentru ca vorbim de „gama K” de la Oukitel, foarte probabil vom avea o baterie foarte mare. Pe Oukitel K3 avem o baterie de 5000 de miliamperi, 4GB RAM si un ecran Full HD de 5 inch, astfel ca ne asteptam la un acumulator apropiat de aceste „valori” si pe Oukitel K6.

Conform producatorului, o singura incarcare a bateriei de pe Oukitel K6 asigura pana la 3 zile de autonomie, ceea ce pare cu adevarat remarcabil. Sectorul foto va fi unul avantajos, pentru ca cel mai probabil camera principala va fi una duala.

Nu exista o data concreta de lansare pentru Oukitel K6, dar ramaneti alaturi de noi pentru informatii noi in perioada urmatoare. De asemenea puteti arunca o privire si peste informatiile de pe site-ul oficial Oukitel.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes