Reviews, Stiri

OUKITEL K5000 smartphone cu Inifinity Display 18:9 si baterie de 5000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Inca un terminal din gama K de la OUKITEL este pregatit sa faca o impresie excelenta. Noul OUKITEL K5000 are suficient de multe argumente in favoarea sa si poate fi considerat si el la randu-i, inca un argument care confirma cresterea acestui producator pe piata. De remarcat ca noul K5000 vine cu Inifinity Display si aspect ratio 18:9. Mai multe amanunte despre el, aflam in cele ce urmeaza.

OUKITEL K5000 specificatii tehnice, detalii si pareri

Asa cum ii spune si numele, noul telefon de la Oukitel vine cu o baterie impresionanta, de 5000 miliamperi. Datorita acestei capacitati foarte mari, smartphone-ul este capabil conform producatorului, sa asigure 3 zile de autonomie cu o singura incarcare a terminalului. Evident, o capacitate atat de mare, atrage de la sine si necesarul suport pentru incarcare, preferabil unul puternic si rapid, iar K5000 il obtine datorita alimentatorului 9V/2A.

OUKITEL K5000

Dar, cel mai atractiv punct de pe acest terminal nu este bateria sa de 5000 miliamperi, in ciuda faptului ca aceasta contribuie nu doar la o mare autonomie ci si la denumirea telefonului. Marele punct de atractie este ecranul 18:9 fara margini, Infinity Display, cu diagonala de 5.7″ si rezolutie 1440 x 720 pixeli. Practic, partea frontala a terminalului este acoperita in proportie de 90% de ecranul telefonului, care ecran este si curbat, dar si protejat prin Dragontrail Glass. Telefonul are astfel nu doar calitate ci si un design absolut spectaculos. Mai mult decat atat, desi are un ecran de phablet, OUKITEL K5000 este usor de manevrat, chiar si cu o singura mana.

Oukitel K5000 (2)

Trecem la partea hardware si constatam ca OUKITEL putea aici include un procesor ceva mai puternic. Sigur insa, MT6750 de la MediaTek nu este totusi un procesor rau. Dar parca la cum arata telefonul si privind restul specificatiilor asteptam ceva mai mult. Octa-Core-ul de la Mediatek este tactat la frecventa de 1.5 Ghz si suporta cu usurinta solicitarile multitasking si jocurile destul de solicitante. Il ajuta enorm si capacitatea mare a memoriei RAM, astfel ca suntem multumiti una peste alta si de acest capitol.

El este combinat cu 4 GB memorie RAM si cu 64 GB pentru stocarea de date. Trecem insa cu privirea si peste sectorul foto si aici … aflam ca OUKITEL a facut o treaba foarte buna. Avem doua camere puternice, atat pe fata, cat si pe spate. Camera frontala, pentru pasionatii de selfie-uri este o productie marca Samsung si are o rezolutie de 21 de megapixeli! Camera principala, are la bord un senzor de imagine Sony IMX 135 cu rezolutie de 16 megapixeli. Deloc rau!

Oukitel K5000 (3)

Remarcabila treaba facuta de Oukitel cu acest device. Design-ul este -repet- spectaculos, iar ecranul Infinity face diferenta, indiscutabil. „View more, hold Less” spune Oukitel pe site-ul sau oficial si are dreptate. Datorita aspectului 18:9, terminalul este mai ingust si lasa senzatia de luxury prin sticla curbata de buna calitate si superioritatea display-ului fata de obisnuitele 16:9 din trecut. Camerele foto sunt foarte puternice si cel mai probabil vor multumi cumparatorul, iar bateria nu mai are nevoie de prea multe prezentari, mai ales ca stim ca Oukitel face lucruri minunate in materie de baterii si autonomie.

OUKITEL K5000 este asteptat sa apara in aceasta perioada, insa din pacate, momentan, pretul sau oficial nu este preciat. Ne asteptam insa la o suma corecta, „wallet-friendly”, in conformitate cu politica acestui producator. Mai multe informatii despre acest produs gasiti pe site-ul oficial OUKITEL.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
OUKITEL
Product Name
OUKITEL K5000