Stiri

Oukitel K5 va avea o baterie mare si ecran de 5.7″ in format 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Oukitel K5Dupa ce a lansat oficial primul smartphone cu baterie de 8000 de miliamperi, Oukitel K8000, compania chineza pregateste si lansarea modelului Oukitel K5, un device care se doreste a fi un adevarat killer.

Oukitel K5 primele detalii

Modelul este considerat de specialistii chinezi un viitor best seller. Device-ul va adopta trendul pietei din 2017, adica va avea ecran in format 18:9, insa plusurile sale vor fi si bateria foarte mare si foarte probabilul raport calitate-pret, foarte avantajos pentru client.

Oukitel K5 combina portelanul cu elemente moderne in format 3D, dand nastere unei constructii delicate si foarte elegante. Ecranul va fi unul curbat 2.5D si va avea o diagonala de 5.7 ” cu rezolutie HD+. Chiar daca diagonala ecranului este una mare, smartphone-ul va pastra o constructie slim si va fi usor de tinut si manevrat cu o singura mana. Aspectul atractiv al device-ului este de altfel unul dintre punctele forte ale handset-ului.

Oukitel K5 (2)

Mai mult decat atat, ca orice telefon marca Oukitel din gama K, device-ul va fi alimentat de o baterie foarte mare. Se pare ca aceasta va avea o capacitate de 4000 de miliamperi, urmand a asigura telefonului pana la 2 zile de autonomie la utilizare normala.

Oukitel K5 va beneficia in sectorul foto de aportul a trei camere destul de bune. Camera principala va avea un modul dual, urmand a incorpora doi senzori de cate 13, respectiv 2 megapixeli, in timp ce selfie-cam-ul va avea la bord un senzor de 5 megapixeli.

Nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre procesorul handset-ului, dar se pare ca acesta va fi un model MediaTek. Este vorba despre o platforma quad-core MT6737T care va fi cuplata cu 2GB memorie RAM si cu 16 GB stocare de date. Aceasta memorie interna va putea fi extinsa cu ajutorul slotului pentru carduri externe. Conform producatorului, noul device Oukitel K5 va fi lansat pana la finalul lunii noiembrie sau eventual in debutul lunii decembrie. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial al companiei Oukitel.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes