Stiri

Oukitel K3, un nou telefon cu baterie mare si 4 camere foto

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oukitel a lansat recent telefoane impresionante cu baterii foarte generoase. Este cazul modelelor Oukitel K6000 Plus sau Oukitel K10000 Pro, telefoane cu specificatii bune, dar in special cu baterii foarte mari. Producatorul chinez a „simtit” perfect nisa caruia trebuie sa i se adreseze, iar vanzarile companiei in China au crescut in ultimul an, tocmai datorita acestei oferte bogate in telefoane cu acumulatoare puternice.

Oukitel K3 va fi lansat in curand: vine cu ecran Full HD, camea duala si baterie generoasa

Viitorul model pe care compania chineza il va lansa pe piata, va fi de asemenea un terminal cu baterie foarte generoasa. Oukitel K3 va fi insa un smartphone special nu doar datorita acestui detaliu ci si pentru faptul ca, la fel ca si modelul Oukitel U22, K3 va fi echipat cu patru camere foto.Se pare ca pentru producatorul asiatic acesta este un adevarat trend, iar Oukitel K3 nu va iesi din aceasta viziune.

Nu exista momentan specificatii complete pentru acest handset, dar Oukitel ne ofera deja un teaser cat se poate de interesant. Smartphone-ul va fi echipat cu ecran de 5.5 inch in diagonala si rezolutie Full HD. Este vorba despre un display de tip Sharp, protejat de Asahi Glass, curbat pe ambele parti .

OUKITEL K3

Acest tip de ecran va face cu siguranta terminalul unui usor de manevrat, marginile de tip edge soft garantand totodata un aspect estetic impresionant pentru un produs care vine de la un producator mic in comparatie cu gigantii Samsung, Huawei sau Xiaomi.

Handset-ul ascunde camere foto duale cat se poate de interesante: senzorul camerei principale are 13 megapixeli, dar prin optimizare software poate creste la 16 megapixeli. Ambii senzori secundari de la fiecare camera au cate 2 megapixeli, sau cel putin asta reiese din primele informatii oficiale. Senzorii camerei principale sunt asezati pe verticala, in timp ce senzorul de 2 megapixeli este menit sa produca efectul „bokeh”.

Posterul de tip teaser oferit de Oukitel ne anunta ca modelul K3 va avea „o baterie mare”, dar din pacate nu ne este oferita si capacitatea acestui acumulator. Presa chineza sustine insa ca Oukitel K3 va avea o baterie de 5000 de miliamperi, iar memoria RAM a telefonului va avea 4 GB. Exista doar speculatii atunci cand vine vorba despre procesorul incorporat de noul model al Oukitel K3, dar cele mai multe zvonuri duc catre un procesor Helio P25 de la MediaTek.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel K3