Stiri

Oukitel K10 smartphone care va fi echipat cu baterie de 11000 de mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Oukitel K10Cei de la Oukitel continua sa impresioneze prin gama impresionanta de telefoane cu autonomie foarte buna pe care le lanseaza. Oukitel K8000 este unul dintre cele mai noi exemple, dar adevarata senzatie din 2017 a fost, cel putin pana in acest moment, modelul Oukitel K10000 Pro, smartphone cu baterie de 10 mii de miliamperi. Ei bine, producatorul chinez vine acum cu o noua propunere, astfel ca in curand ne vom bucura de Oukitel K10, smartphone care va avea o baterie de 11.000 de miliamperi!

Oukitel K10 specificatii tehnice si aspect

„Endurance King, Never Stop!”. Acesta este sloganul sub care Oukitel anunta noul Oukitel K10. Se pare ca acest telefon va avea un ecran de 6-inch in diagonala, ecran capabil sa suporte o rezolutie Full HD +. Evident, aspectul ecranului va fi unul 18:9, asa cum suntem deja obisnuiti din acest an.

Spre deosebire insa de un alt trend cu care suntem obisnuiti, acela al ecranului curbat 2.5D, noul Oukitel K10 va avea o altfel de „imbracaminte”. Mai exact una cu taiere prismatica, si care, conform producatorului ar dura mai mult pana cand ajunge pe un telefon normal, de aceea este evitata de alte companii. Oukitel mizeaza pe ea si o va propune pe acest model de device.

Chinezii au ales o constructie foarte eleganta pentru acest device, constructie care imbina pielea de vitel australian de pe spate cu ecranul de care vorbeam mai sus si cu rama metalica.

Oukitel K10 va avea o baterie de 11 mii de miliamperi Li-Polymer, un acumulator care va beneficia de tehnologie inteligenta de incarcare rapida. Se pare ca acest acumulator si aceasta tehnologie vor ajuta viitorul utilizator sa isi incarce telefonul la capacitate maxima in mai putin de doua ore. Spre deosebire insa de celelalte terminale cu baterii mari de la Oukitel, de aceasta data, K10 va beneficia de o memorie pe masura.

Oukitel K10 va fi echipat cu 6 GB memorie RAM si cu 64 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Nu se cunosc inca informatii despre platforma care va echipa acest device, dar cel mai probabil va fi una Mediatek, poate chiar viitorul P40.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes