Reviews

Oukitel C17 Pro specificatii tehnice, pareri, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Noul Oukitel C17 Pro este cel mai nou smartphone din zona de buget pe care il lanseaza micutul producator din China. Device-ul are camera tripla pe spate si un pret care se pare ca va fi neasteptat de mic. Avem si noi informatii despre acest model de telefon in cele ce urmeaza.

Oukitel C17 Pro pareri, specificatii tehnice si disponibilitate

Modelul Oukitel C17 Pro va fi disponibil pe culorile negru, gradient si verde. Device-il va avea un pret mic de achizitie, unul neconfirmat inca de producator. Sa trecem in revista cele mai importante specificabtii tehnice ale sale.

Display
Oukitel C17 Pro are un ecran de 6.35-inch in diagonala a carui rezolutie ajunge la 1560 x 720 pixeli. Panelul are un aspect modern (19.5:9) si nu vine cu acel clasic decupaj din zona centrala a partii de sus. C17 Pro are o „gaura” in ecran asa cum am vazut spre exemplu la telefoane Samsung in acest an. „Gaura” este plasat in partea din stanga sus, in colt.

Procesor
Modelul Oukitel C17 Pro se bazeaza pe un procesor MT6863 de la MediaTek, un octa-core cu opt nuclee Cortex A53, care atinge o viteza maxima de 2.0 Ghz. Placa video a device-ului este ARM Mali G71 MP2 de 700 de MHz. La nivel de memorie, Oukitel C17 Pro se bazeaza pe cei 4GB RAM si pe cei 64GB dedicati memoriei native de stocare a datelor. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 128GB via microSD.

Dotari foto
Oukitel C17 Pro are camera tripla pe spate! O camera tripla formata din trei senzori de imagine:unul de 13 megapixeli, un al doilea de 5 megapixeli si un al treilea de 2 megapixeli. Camera frontala a telefonului, dedicata selfie-urilor si sesiunilor de videocalling are o rezolutie de 5 megapixeli. Nu credem ca va fi una suficient de buna pentru selfie-uri de calitate, dar cu siguranta o sa-si faca treaba.

Oukitel C17 Pro (1)

Baterie, autonomie, optiuni
Oukitel C17 Pro se bazeaza pe o baterie de 3.900 de miliamperi. Aceasta ar trebui sa asigure o autonomie de o zi, cu o singura incarcare a device-ului. Conform site-ului oficial al producatorului, Oukitel C17 Pro ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie in versiune stock. Este o veste excelenta, pentru ca asta inseamna ca modelul nu are aplicatii inutile, preinstalate in sistem. Oukitel sustine ca device-ul va cantari 175.7 grame si va avea o grosime de 8.8 milimetri.

Primele estimari ale chinezilor indica faptul ca Oukitel C17 Pro va costa doar 140 de dolari, ceea ce mie personal imi suna super avantajos, mai ales daca tinem cont de configuratia interna a device-ului. Daca esti interesat de telefoane Oukitel bune iti recomandam modelul Oukitel K12 despre care poti citi mai multe detalii pe blogul nostru. Un alt model interesant al producatorului este Oukitel K9.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel C17 Pro