Stiri

„Noi doar punem întrebări!” Oreste, Ionuț Rusu și conspirațiile reptiliene, vedete în cea mai nouă reclamă Catmobile VIDEO AICI

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 3 ani

Au trecut aproximativ doi ani de la super reclama în care Micutzu a făcut ravagii in mediul online alături de CatMobile. În tot acest timp, numele Catmobile a devenit tot mai cunoscut și s-a impus din ce in ce mai clar pe piață.

În colaborare cu Sector 7 și Alex Coteț, colegii nostri au pus la cale o nouă reclamă de senzatie, in care protagoniști sunt Oreste Teodorescu, Ionuț Rusu, dar și toate conspirațiile din jurul 5G si nu numai, care au pus răspândire pe lumea în care trăim, mai ales după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Oreste, unul dintre cele mai cunoscute si indragite personaje din TV si mediul online este cel care deschide reclama. Cunoscutul om de televiziune este moderatorul unei emisiuni sub numele Catmobile in care anunta cu „Breaking News” dezvaluiri incendiare. „Catmobile dă cărțile pe față!! Cine nu vrea să îți pui husă pe telefon!” este anunțul lui Oreste, care cauta să „lămurească” una dintre conspirațiile momentului: „Este o conspirație reptiliana? Nu știm, noi doar punem întrebări”. Momentul intervenției lui Ionuț Rusu este savuros. Oreste ajunge sa fie răpit de reptilieni. Va lasam să urmăriti mai jos ce a iesit printre conspiratii, porumbei cu antene 5G si cipuri de control pentru „umanoizi”. Va asiguram ca merita!

Pregateste-te si tu de ofertele de Black Friday de la Catmobile. Vor exista? Vor fi ele cele mai bune de pe piata? Vor fi exact ceea ce cauti? „Nu stim. Noi doar punem intrebari!”