Stiri

Oppo, Vivo si Xiaomi au batut palma! Vei putea transfera fisiere pe telefoanele lor, fara sa ai nevoie de internet

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Cele trei companii sunt concurente, in special pe piata din Asia, dar decizia lor comuna poate ajuta foarte multi utilizatori. In principiu, pe telefoanele celor de la Oppo, Vivo si Xiaomi, utilizatorii vor putea sa transfere fisiere, imagini si videoclipuri, fara a utiliza o conexiune la internet. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Transfer de fisiere, fara internet, pe telefoanele de la Oppo, Vivo si Xiaomi. Cele trei companii au ajuns la o intelegere!

Oppo, Vivo și Xiaomi s-au asociat între ele pentru a extinde Alianța de transmisie peer-to-peer pe piața globală. Noua alianță va permite utilizatorilor să transfere fișiere, imagini și videoclipuri fără a utiliza o conexiune la internet.

Prin aceasta, clienții mărcilor menționate mai sus, vor putea transfera fișiere fără probleme și fără efort. Alianța de transmisie „de la egal la egal” se formează în conformitate cu protocolul pentru transferul direct WiFi de mare viteză pe dispozitivele mobile. Funcția de transfer de fișiere scanează dispozitivele care utilizează Bluetooth Low Energy (BLE), care are o gamă mai largă, precum și un consum de energie mai mic, și transmite fișiere folosind tehnologia Wi-Fi P2P (Peer to Peer), care este mai rapidă decât Bluetooth, dar nu va compromite conectivitatea Wi-Fi a utilizatorilor. Aceasta oferă, de asemenea, o viteză medie de transfer de 20 MB / s.

„Acest parteneriat pe care il propun cele trei branduri de telefoane din Asia își propune să aducă milioanelor de utilizatori OPPO, Vivo și Xiaomi din întreaga lume,posibilitatea de a realiza acest schimb de fișiere, fără efort fiind un procesor mult mai centrat pe utilizatori”, a declarat Andy Wu, vicepreședinte OPPO și președinte al Diviziei de Business Engineering Software. „Acesta este un prim pas semnificativ pentru OPPO, Vivo și Xiaomi pentru a-și servi mai bine utilizatorii în mod colectiv. De asemenea, salutăm alte branduri de smartphone-uri Android care urmaresc a se implica și a oferi o experiență mai deschisă, fără efort, și evident mult mai interactivă pentru utilizatorii lor” a mai subliniat acesta.

Procesul de partajare este destul de simplu. Oppo a dezvăluit că, odată cu ColorOS 7, utilizatorii vor găsi noul buton Oppo Share și același lucru poate fi activat pe smartphone-urile Xiaomi și Vivo. Atunci utilizatorii pot trimite sau primi fișiere cu ușurință.

ColorOS 7 este disponibil în prezent ca versiune beta, pe telefoanele Oppo Reno 2, Reno 10X Zoom, F11 Pro, F11 Pro Marvel’s Avengers Limited Edition și F11. De asemenea, lansarea va acoperi seria Find, Seria Reno, Seria R, Seria F, Seria A și K3 în lunile următoare.

Etichete:

Oppo Vivo Xiaomi