Stiri

OPPO pregateste primul sau smartphone pliabil

Home  »  Stiri

Marian

acum 6 ani

Cei de la ZTE si-au anuntat oficial si chiar scos la vanzare noul lor smartphone pliabil, ZTE Axon M. Samsung lucreaza de asemenea la un nou proiect si pentru acest an in acelasi sector, iar astazi, aflam ca OPPO va oficializa in 2018 primul sau smartphone pliabil.

smartphone pliabil OPPO (2)

Conform unor informatii prezentate de presa din China, compania OPPO a depus patentul pentru un telefon al carui ecran se pliaza, asa cum puteti observa si din schita de mai sus.  Amanunte, in cele ce urmeaza.

Primul smartphone pliabil de la OPPO

Recent, am aflat ca viitorul flagship OPPO ar urma sa se incarce complet in numai 15 minute, semn ca producatorul chinez are planuri foarte serioase si in acest an, dupa ce si-a facut curajos loc intre primii 5 producatori din lume.

Dupa un sfarsit de an fructuos, concretizat prin lansarea terminalelor mid-range, OPPO A83 si OPPO A73, compania chineza pare acum pregatita sa inceapa noul an cu gandul la telefoanele cu ecrane pliabile. Ca va fi acesta un nou trend in 2018 sau ca pur si simplu grupul, pare a BBK Electronics, cauta sa castige teren si pe aceasta piata, ramane de vazut.

smartphone pliabil OPPO

Cert este ca OPPO a depus un patent prin care aflam ca pregateste un prim smartphone pliabil, cu un singur display flexibil.

Nu se stie insa concret daca cei de la OPPO pregatesc cu adevarat pentru acest an primul lor telefon pliabil, pentru ca, depunerea unui patent nu inseamna automat si folosirea lui in viitorul apropiat. Nu este insa exclusa deloc aceasta varianta, mai ales ca oficialii companiei au afirmat ca OPPO cauta sa-si imbunatateasca in acest an portofoliul cu aditii noi pe diverse game.

Dupa cum puteti observa mai sus, aceasta varianta a lansarii unui smartphone pliabil de catre compania OPPO era vehiculata inca de anul trecut.

Sursa info: GizmoChina

Summary
OPPO pregateste primul sau smartphone pliabil
Article Name
OPPO pregateste primul sau smartphone pliabil
Description
Compania chineza OPPO a depus un patent care tradeaza ideea constructiei primul smartphone pliabil din portofoliul sau