Stiri

Oppo Reno8 – specificații tehnice și design

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 12 luni

Cei de la Oppo au anunțat recent lansarea modelului Oppo Reno 7 4G, un device care a fost introdus pe piața din Indonezia și despre care am scris și noi, zilele trecute, pe blog.catmobile.ro.

Potrivit presei din Asia, compania lucrează acum la noua serie Reno8, iar smartphoneul Oppo Reno8 a primit deja primele randări din partea specialiștilor. Am aflat astfel cum arată noul Oppo Reno8, dar și care sunt specificațiile sale cheie. Discutăm despre aceste detalii, în cele ce urmează.

Oppo Reno8 design

Digital Chat Station anunță că viitoarea serie Oppo Reno8 va arăta destul de mult precum OnePlus 10 Pro, smartphone premium lansat anul trecut în China. Așa cum se poate observa și din imaginea de mai jos, Oppo Reno8 va beneficia de un ”punch-hole” în zona frontală a ecranului său.

Pe partea din spate, deviceul primește un modul foto în formă pătrățoasă. Se pare că Oppo Reno8 va fi echipat cu trei camere foto pe spate, plus o unitate de tip Flash LED. Partea sa din stânga va oferi butoanele de volum, în timp ce în partea din dreapta va fi amplasat butonul ”power”.

Mai mult, Oppo Reno8 va fi echipat cu un scanner de amprente integrat în ecran, confirmă Digital Chat Station.

Oppo Reno8 specificații tehnice

În ceea ce privește lista de specificații tehnice cheie ale noului Oppo Reno8, se pare că device-ul va conta pe un display de 6.55 inch în diagonală, display care va oferi o rezoluție 1080 x 2400 pixeli.

De asemenea, important de specificat, același ecran va beneficia de o rată de refresh de 120 Hz.

Se pare că senzorul principal al noului model Reno8 va fi unul produs de Sony. Aproape sigur este vorba despre Sony IMX766, cu rezoluție de 50 de megapixeli. Acesta va fi senzorul principal al modulului foto spate al smartphoneului.

Cu excepția acestor detalii, Digital Chat Station nu a oferit amănunte despre procesorul pe care îl va utiliza Oppo Reno8, dar nici despre capacitatea bateriei acestui telefon.

În altă ordine de idei, așa cum vă anunțam și mai sus, Oppo a lansat recent pe piață modelul Oppo Reno 7 4G. Acesta este echipat cu un procesor Snapdragon de la Qualcomm, model 680 octa-core. Are un ecran de 6.43 inch în diagonală, precum și protecție Corning Gorilla Glass.

Oppo Reno 7 4G vine cu un sistem triple camera pe partea din spate și rulează din fabrică Android 12, cu interfața ColorOS 12.1 deasupra. De asemenea, smartphoneul include tehnologie de încărcare rapidă la 33W SuperVOOC. Telefonul include un senzor de securitate, dar și tehnologie de recunoaștere facială.

Etichete:

Oppo Oppo Reno8