Reviews

Oppo Reno5 A a fost anuntat oficial. Are procesor Snapdragon 765G la bord

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Iată că nu a trecut prea mult timp și vorbim din nou despre Oppo, unul dintre cei mai activi producatori de telefoane mobile din Asia.

Compania a scos pe piata un nou smartphone, Oppo Reno5 A. Acest telefon vine cu o configuratie quad camera și cu noul procesor Snapdragon 765G la bord. Avem mai multe detalii, în cele ce urmeaza.

Oppo Reno5 A specificatii tehnice si primele informatii oficiale dupa lansare

Modelul Oppo Reno5 A a fost lansat oficial pe piata din Japonia. Noul model are o configuratia quad camera pe spate si ruleaza din fabrică Android 11, avand totodată o baterie foarte mare.

Compania nu a anunțat detaliile de preț pentru noul smartphone. Vine în culori negru și albastru.

Oppo Reno5 A are un ecran Full HD + de 6,5 inci cu rezoluție de 2400 × 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 765 5G cu GPU Adreno 620 cuplat cu 6 GB RAM și 128 GB stocare la bord.

In ceea ce priveste camerele foto, telefonul are o configurație cu patru camere. Se remarcă de departe camera posterioară de 64 megapixeli cu lentilă ultra largă de 119 megapixeli, senzor de adâncime macro de 2 megapixeli și 2 megapixeli. Pentru partea din față, are o cameră selfie de 16 megapixeli. Oppo Reno5 A rulează pe Android 11 cu ColorOS 11.1 deasupra. Telefonul este încărcat de o baterie de 4.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W. Are un senzor de amprentă montat în spate.

Opțiunile de conectivitate includ 5G SA / NSA, Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS, NFC, mufă pentru căști de 3,5 mm și port USB Type-C.

Concluzie: Din primele detalii oficiale de la lansarea telefonului, putem observa că Oppo a adus pe piață un nou smartphone accesibil din zona mid-range. Telefonul are un procesor bun si destul de eficient, promite la nivel foto si vine cu cel mai rapid sistem de operare de pe piata. In plus, producatorul a asezat deasupra Android 11 o interfata imbunatatita, care poate da o noua culoare acestui device. Bateria de 4.000 de miliamperi ar trebui sa fie suficienta pentru o autonomie de o zi. Ramane de vazut ce pret va stabili producatorul din China pentru acest device, dar intuitia imi spune că vom avea parte de un preț accesibil, așa cum Oppo ne-a obișnuit în ultimii ani. Vom reveni și noi cu informații și detalii despre acest model de telefon, în perioada următoare.

Pana ce acest device ajunge in Romania, , arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului

Etichete:

Oppo Oppo Reno5 A